上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你覺得性慾強的女性有何特徵?包括衣著和行為表現

收藏  |  訂閱
53  11.2k

好多專家可以擺檔揾食.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-9-1 18:05 發表 查看引用來源

用袋有另一樂趣. 射滿一大袋精, 睇到女女嘩嘩聲, 幾得意.
有時候我都中意用套o架
1. 幫愛人戴套覺得幾sweet, 尤其是全套服務, 即係要佢訓低先同佢含, 含完再同佢戴
2. 休戰時間長, 跟住接落o黎果次用個有突點o既套, 大大力搏命咁督會督到有少少痛, 有d 強姦feel
3. 避孕, 安全, 安心, 呢個唔駛解釋
4. 乾淨企理, 中出唔係冇試過, 但流返出o黎果個感覺冇話特別中意, 可能我只有搞緊o野果陣先dirty, 其餘時間其實有少少潔癖
5. 學你話齋事後有得睇有得玩 (我成日攞o黎fing fing fing ) 相比直接口爆或者顏射, d 精留o係套入面攤一陣先倒返出o黎, 陣味重好多, 愈o黎愈著迷果種腥澀味囉 我中意訓平然後倒返落塊面, 不過要小心因為佢會開始變水, 慢慢咁深呼吸捽捽捽然後掃入口吞埋佢, 老公仔好易睇到再一次扯旗

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 07:02 發表 查看引用來源

d 精留o係套入面攤一陣先倒返出o黎, 陣味重好多, 愈o黎愈著迷果種腥澀味囉 我中意訓平然後倒返落塊面, 不過要小心因為佢會開始變水, 慢慢咁深呼吸捽捽捽然後掃入口吞埋佢, 老公仔好易睇到再一次扯旗
撈埋膠味對健康唔好呢.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-9-2 07:04 發表 查看引用來源

撈埋膠味對健康唔好呢.  
又唔係日日當飯食

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 07:20 發表 查看引用來源

又唔係日日當飯食
有條人妻開房片俾過阿大人妳睇吓, 件人妻投訴好臭膠味唔用得口..

https://xhamster.com/videos/hong-kong-couple-fucking-home-13946340

順便俾多條片, 片中女主角算幾好波, 希望師兄們都讚吓.

https://gofile.io/d/SERhuP

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-9-5 06:40 發表 查看引用來源

有條人妻開房片俾過阿大人妳睇吓, 件人妻投訴好臭膠味唔用得口..

https://xhamster.com/videos/hong-kong-couple-fucking-home-13946340

...
浪費
俾我可能係掉返轉頭做完之後lur 佢俾我含囉, 最多細力d 等你冇咁痺啦
中間果度係咁口爆o左o架? 即刻衝去吐然後浪口真係好唔禮貌
就算係快餐對手唔想吞佢d 精最起碼都應該含住o係口入面嗒一陣啦 (我會囉)
基本o既性交禮儀 咁唔中意男人精液不如一開始就唔好口爆算啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-2 07:02 發表 查看引用來源

有時候我都中意用套o架
1. 幫愛人戴套覺得幾sweet, 尤其是全套服務, 即係要佢訓低先同佢含, 含完再同佢戴
2. 休戰時間長, 跟住接落o黎果次用個有突點o既套, 大大力搏命咁督會督到有少少痛, 有d 強姦feel
3. 避 ...
囡囡見到我射滿一大袋精, 佢都開心. 起碼知道呢幾日, 我無屌過其他囡囡.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-6 07:10 發表 查看引用來源

浪費
俾我可能係掉返轉頭做完之後lur 佢俾我含囉, 最多細力d 等你冇咁痺啦
中間果度係咁口爆o左o架? 即刻衝去吐然後浪口真係好唔禮貌
就算係快餐對手唔想吞佢d 精最起碼都應該含住o係口入面嗒一陣啦 ( ...
每個人喜好好吾同,性愛方式也有分別,但共通點都是要有高潮為目的,而我就好重視高潮次數,每次做完都問下女友今次有幾多次高潮,有時候女友回答話多到數吾到,我估計一般都有10~15次高潮才做完。
時間一般有一小時15分鐘至1.5小時。
女性高潮表情有時候很難看得出。

你女友就好啦, 有咁多次高潮

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-9-5 06:40 發表 查看引用來源

...
人妻啲毛又多又濃密又黑,睇到有少少恐怖。

第二條片女對波又大又廷年紀又後生,正。 佢好似好淫,自己攞支震棒震住粒豆豆。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆