上一頁下一頁
發新話題

有冇咁x黑仔呀?

收藏  |  訂閱
147  74.7k

引用:
原帖由 夢@@ 於 20/8/2021 22:19 發表 查看引用來源
你講啲嘢唔好咁深奧好嗎?我r爆頭,唔太明😅
即係一個字講哂:三隻小豬搲爆頭…………好似多過一隻字添,不過阿夢明㗎啦😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 23/8/2021 09:27 發表 查看引用來源
都係架。。。。我冇乜記性架😅
咦,咁阿夢分分鐘有機會再會多次果兩位不解風情嘅猴禽師兄喎,反正阿夢唔記得,再見到都唔認得😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 23/8/2021 10:22 發表 查看引用來源
咁呢樣我係唔會唔記得囉…🙄
咁阿夢係選擇性失憶喎,阿星只識教人增強記憶力,唔識選擇性失憶,阿夢開班教埋阿星啦😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 23/8/2021 17:36 發表 查看引用來源
禾唔識教人喎
示範多兩次呢度點樣唔記得啲師兄啦,例如唔記得阿星😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 24/8/2021 15:27 發表 查看引用來源
哦。。。先生,貴姓呀?
嚟啦嚟啦真係嚟~~~~~~~啦,阿夢嘅選擇性失憶出現啦~~~~~😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 25/8/2021 11:26 發表 查看引用來源
😜😜😜😜😜
睇嚟阿星要用催眠術入面嘅前世回溯技巧令到阿夢記得番起阿星先得啦前世😬

引用:
原帖由 mrgraphic 於 25/8/2021 12:15 發表 查看引用來源
有咩渠道可以去偷食,請教下
師兄,偷食嘅精妙之處,在於偷食咗都冇人知,而技巧方面,一定要有一個肯同你一齊偷食,而又住喺你樓上或者樓下甚至隔離左右嘅人,再啲特定嘅偷食時段一齊偷偷地食,咁就可以喺同一頻道偷食喇😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 25/8/2021 12:22 發表 查看引用來源
你偷偷地行入廚房,襯人地唔覺食一兩啖,咪偷食到LAW
咦,師兄,呢招阿星成日做,次次都成功,問親隔離左右嘅人都話阿星某偷某偷咁喎😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 25/8/2021 12:25 發表 查看引用來源
我突然間諗到彭鈴首隔世情第一段
長夜天空 冷的風吹過一抹的浮雲雲聚 雲又散原是分隔 又再走近不知不覺已情困來讓不可思議的也發生 在今夜望清這痴心女人
...
真係唔敢講隔幾多世,阿星做嘅案例大部份係睇到上一世嘅事件,而有個别案例先有睇到多過一世嘅牽連。一般做催眠做一世嘅回溯已經要搞兩粒鐘,搞多過兩粒鐘阿星會虛脫,而個案嘅當時人分分鐘會攰到甩碌,如果冇咩事,阿星都唔同人做前世回溯呢啲咁鬼死辛苦嘅工作😬

引用:
原帖由 moliu1 於 25/8/2021 15:59 發表 查看引用來源

用咩方法架?
催眠呀,賣下廣告先:假如你覺得今生有啲事硬係唔順,假如你覺得有個人同你硬係好似撈亂骨頭,假如你想揾一個今生你同佢點解硬係好似上世有啲寃緣咁嘅人,咁就啱啦,催眠前世回溯可以幫到你,揾返上一世,更或者上上世嘅人事物,幫你解開一個又一個嘅疑問。

催眠前世回溯,係借助大腦入面潛意識嘅力量去幫助你揾到一啲喺現實生活度解釋唔到嘅問題,過程你會揾到自我,甚至能夠理解自己嘅存在意義。咁囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆