上一頁下一頁
發新話題

有冇咁x黑仔呀?

收藏  |  訂閱
147  74.9k

引用:
原帖由 夢@@ 於 8/9/2021 21:42 發表 查看引用來源
咪即係要就高度囉…1個180,1個150咁點夾呀?🙄
阿夢得嘅,阿星195之前同妹妹150都某問題😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 8/9/2021 21:02 發表 查看引用來源
咩呀?我問你係咪要咁咋。。。乜你咁架🥺
阿星巧巧淫喎,有咩問題呢😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 8/9/2021 23:21 發表 查看引用來源
頂。。。。你同亞星一樣,成日整鬼我🙄   嬲死你地呀!😡
關阿星咩樹呢?阿星又某話要啜要奶,正所謂:含吹奶啜托,拋西磨擰fing。阿星十招某一招用喺阿夢身上,所以阿星查實巧巧淫😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 9/9/2021 00:01 發表 查看引用來源
瞓係度就係,企係度嘅攰死😅
又唔係叫阿夢瞓喺度,關阿星咩樹呢?況且阿星都係抱字女伴嚟錫咀,從來都某樹某問題😬
引用:
原帖由 夢@@ 於 9/9/2021 00:01 發表 查看引用來源
我唔知。。。嬲呀…😡
若果阿夢自己都唔知就怪阿星,以後嘅日子阿夢都會係咁炸阿星嬌,日日都會嬲嬲豬,要阿星又抱又氹又錫,阿星會巧唔得閒😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 9/9/2021 00:03 發表 查看引用來源
你地用文字 欺凌我。。。😭
文字已經巧斯文囉喎,用言語模式會更加刺激囉,一陣一個唔覺意俾阿星催眠咗,阿夢又怪阿星令到阿夢咁舒服咩😬

引用:
原帖由 moliu1 於 9/9/2021 08:47 發表 查看引用來源

阿星經驗話得喎
身高呢啲嘢好死嘅,阿星咁嘅身高,啲女伴係辛苦啲㗎啦,咁咪單手抱起佢,等佢雙手攬實阿星條頸,實行嚟個空中錫咀囉😬

引用:
原帖由 moliu1 於 9/9/2021 09:48 發表 查看引用來源

整個龍舟掛鼓, 黎個空中體驗
正所謂:有掛鼓,冇痛苦😬

引用:
原帖由 moliu1 於 9/9/2021 12:37 發表 查看引用來源

師兄, 識貨
不過阿星冇體力,掛唔得耐😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 9/9/2021 13:21 發表 查看引用來源
Amy妹妹,我個人比較衰,唔鍾意換相,同埋size長短粗幼其實都係其次,唔代表佢俾到你要嘅嘢,唔試過係唔會有答案的。但估唔到係連少少前戲技巧呢啲基本嘢都冇就失敗咗啲囉。。。😅 ...
硬~~~係有啲嘢呃咗阿夢信佢,所以中招喇😬

引用:
原帖由 夢@@ 於 9/9/2021 13:29 發表 查看引用來源
係。。。。都係我嘅錯。。。怪錯好人囉…🥺
巧啦,原諒阿夢一次貢大把,第時阿星做壞人嘅時候阿夢先好怪阿星啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆