上一頁下一頁
發新話題

有冇鐘意玩多p

收藏  |  訂閱
53  12.6k

同意, 係會上隱
引用:
原帖由 devil_popo 於 2021-8-20 19:46 發表 查看引用來源
我都有玩開,玩過真係唔想再隻揪!😂

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-8-21 09:44 發表 查看引用來源

會玩𠵱啲。
嘩 ~~ ! 似綁票多啲 , 見老虎孖人玩都係切磋吓球技搓吓波, 原來去到呢個程度, 利害 !  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-8-20 15:58 發表 查看引用來源

係咁磨,係咁磨,不停咁磨,會唔會磨甩曬啲毛, 變咗丹麥光雞?
係咁磨,係咁磨...磨乜嘢呀?
不過,攬住玩,冇毛嘅又係貼心啲。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-21 06:52 發表 查看引用來源

呢樣唔知噃.    多毛會磨到打結扯甩啲毛, 講起都痛.  
磨到扯甩毛又幾誇張。
試過有姐姐玩行繩橋,被繩結扯住啲毛,痛到嗌救命。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-22 07:39 發表 查看引用來源

嘩 ~~ ! 似綁票多啲 , 見老虎孖人玩都係切磋吓球技搓吓波, 原來去到呢個程度, 利害 !  
真係好好玩,上咗癮了!
次次我都係被綁嗰個。
🥰🥰

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-8-22 10:51 發表 查看引用來源

磨到扯甩毛又幾誇張。
試過有姐姐玩行繩橋,被繩結扯住啲毛,痛到嗌救命。
磨到扯甩毛只係同平衡師兄講吓笑, 妳哋玩繩都玩到幾高境界, 好嘢 !

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-8-22 10:54 發表 查看引用來源

真係好好玩,上咗癮了!
次次我都係被綁嗰個。
🥰🥰
老虎有時會俾某兩三個熟嘅同性揸吓, 我諗孖妳哋差唔多, 好玩上咗癮咁啦, 不過唔會去到妳哋呢個境界.  

玩P時比同性揸吓, 玩吓唔會覺尷尬,但平時唔會喜歡

,
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-23 06:15 發表 查看引用來源

老虎有時會俾某兩三個熟嘅同性揸吓, 我諗孖妳哋差唔多, 好玩上咗癮咁啦, 不過唔會去到妳哋呢個境界.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-23 06:11 發表 查看引用來源

磨到扯甩毛只係同平衡師兄講吓笑, 妳哋玩繩都玩到幾高境界, 好嘢 !
行繩橋又幾好玩。
特別係被綁住上身,行到個繩結,係個繩結度磨下磨下,揩到爆呀!

引用:
原帖由 344178344178 於 2021-8-23 10:52 發表 查看引用來源
玩P時比同性揸吓, 玩吓唔會覺尷尬,但平時唔會喜歡

,
姐妹如手足,男人如衣服....
亂噏!
其實姐妹玩得,真係好親密,又點會尷尬呢?
試過玩4p,大家知道我係中意被綁個只,就綁住我,放咗啲野入去。
之後到食飯時才放返我,我就成身都軟哂,真係食飯都冇力。
😊😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆