有乜生意好得過投資賽馬...

收藏  |  訂閱
10  1.8k

有乜生意好得過投資賽馬...

冇乜生意好得過投資賽馬...今次瘟疫又引証左我一向講的話係正確既....尖沙咀旺區有一傻佬前幾年用7千幾萬買左一個舖位,今年4千幾萬賣出,勁輸3千萬真係人間悲劇...
用7千幾萬轉為投資賽馬當生意做...身家上唔到過百億的話真係要撞頭埋牆吧!

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-8-19 19:12 發表 查看引用來源
冇乜生意好得過投資賽馬...今次瘟疫又引証左我一向講的話係正確既....尖沙咀旺區有一傻佬前幾年用7千幾萬買左一個舖位,今年4千幾萬賣出,勁輸3千萬真係人間悲劇...
用7千幾萬轉為投資賽馬當生意做...身家上唔到過百億的 ...
今日警方公佈又捉左一班毒犯起出過萬億毒品...用黎投資賽馬仲好啦...絕對安全又唔驚比人拉!

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-9-2 19:01 發表 查看引用來源

今日警方公佈又捉左一班毒犯起出過萬億毒品...用黎投資賽馬仲好啦...絕對安全又唔驚比人拉!
😒…會唔會比馬會入黑名單先😌

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-2 19:23 發表 查看引用來源

😒…會唔會比馬會入黑名單先😌
正正當當在馬會投資賽馬的話...又點會比人入黑名單呢!

2020年5月在某網有無見過一條賽前貼出的Q.QP.混合過關2串3過關飛總投注額過百萬的...當時好多人討論是真的...假的...
我知道這條過關飛絕對係真的。(但當時基於某種原因我不方便出聲講野所以我衹觀看討論完全無出聲)。

不是你😒😌無謂探求

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-2 22:20 發表 查看引用來源
不是你😒😌無謂探求
不是探求啊...此飛其中一人係我的朋友。

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-9-3 15:25 發表 查看引用來源
不是探求啊...此飛其中一人係我的朋友。
哦。
佢後來如何?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-3 15:39 發表 查看引用來源

哦。
佢後來如何?
賽前佢ws左張投注飛比我睇...當時佢比張飛我睇係問我對買嗰張飛有什麼睇法...我就核對返一膽拖三腳慳本法後...我就教佢可用返佢兩隻膽拖慳本法的腳...而佢張飛啲腳同慳本法的腳係完全唔同嘅...後來跑完馬佢拖啲腳就兩關都唔中...而頭關佢隻膽拖慳本法啲腳就中咗Q...可惜佢尾關隻膽跑第四否則就兩關過曬關...
我仲同佢講買得呢條飛嘅人起碼都有過億身家...佢就答我呢條飛嘅人一早就有好多億身家...當時我就好奇怪咁多億身家嘅人竟然咁得閑上網玩貼出自己買嘅飛...畀好多不知所謂的人鬧話佢係假飛真係好慘!
我仲同我朋友講用過百萬買一張飛仲要買啲咁嘅馬真係不知所謂...佢就答我話有錢人係咁樣買馬嘅...真係畀佢吹脹!

我仲同我朋友講用得過百萬買一條飛想贏一千萬根本就易如反掌...亦祇不過係贏十倍而矣

前往最後回覆