現在的夜總會收費點解會咁高?

收藏  |  訂閱
14  9.4k

現在的夜總會收費點解會咁高?

這排世道咁差!但夜總會的收費卻比以前高好多!  我3點半上去6樓㕔唱歌,叫個熟女,6點前走,
  亞媽她可收我1.750元,女的貼士幾佰元都己另外給了!
  他們是否想趕客?

引用:
原帖由 Mingwang 於 2021-8-21 22:53 發表 查看引用來源
這排世道咁差!但夜總會的收費卻比以前高好多!  我3點半上去6樓㕔唱歌,叫個熟女,6點前走,
  亞媽她可收我1.750元,女的貼士幾佰元都己另外給了!
  他們是否想趕客? ...
不嬲都喺咁貴,唔通依家會減價咩。四樓仲貴呀,玩4,5,個鐘,隨時三仟落樓,搞埋野仲要比多1仟。

ps……酒自己帶上去。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-22 15:23 發表 查看引用來源

不嬲都喺咁貴,唔通依家會減價咩。四樓仲貴呀,玩4,5,個鐘,隨時三仟落樓,搞埋野仲要比多1仟。

ps……酒自己帶上去。
上個星期去完,5個鐘4000蚊,第2條女一坐低自己唱3首歌,跟住同我講要貼士,1開口就話出去3000,”現場揸波都500,我坐在1part就走

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-8-22 01:05 發表 查看引用來源
上個星期去完,5個鐘4000蚊,第2條女一坐低自己唱3首歌,跟住同我講要貼士,1開口就話出去3000,”現場揸波都500,我坐在1part就走
佢一早講明就可以啦,你可以唔坐架。問題在佢唔講比人抽水就有d窮撚比100,我就比300,有d女坐抵講明比500唔比摸都得。如果你冇抽水,條女淨唱歌飲酒比你劈到瀨尿可以一毛子貼士都唔比。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-23 01:42 發表 查看引用來源

佢一早講明就可以啦,你可以唔坐架。問題在佢唔講比人抽水就有d窮撚比100,我就比300,有d女坐抵講明比500唔比摸都得。如果你冇抽水,條女淨唱歌飲酒比你劈到瀨尿可以一毛子貼士都唔比。 ...
哦,原來而家咁玩法,我都10幾年無係香港玩囉,唔識而家啲規矩,咁以後都唔洗去啦

嫌貴咪唔好去咯哈哈留返比願意比人仕去哈哈

供求問題,有仆街蠢豪去幫襯做爛市,班臭g場自然抬高價。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-8-24 16:20 發表 查看引用來源
供求問題,有仆街蠢豪去幫襯做爛市,班臭g場自然抬高價。
幾間都同老板!問你走得去邊!

引用:
原帖由 Mingwang 於 2021-8-24 05:09 發表 查看引用來源
   幾間都同老板!問你走得去邊!
4,,6,7樓都唔用老板,美國同四樓有點關係。

燒錢地方,英雄地,有餘錢就去玩。路邊二魚企企大把供應,大家各自各精彩。

香港已經全是老人院地方

前往最後回覆