上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
61  213.8k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 13:07 發表 查看引用來源
d柒頭扮豬食老虎,食吾少🤭
似係話你post 相

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 15:44 發表 查看引用來源
曾經認識過一個骨場技師,佢疫情前經常留港,佢仲有另外一樣技能,就系陪d香港人妻跳舞,其實d大陸師傅周身刀,点止得一技傍身🤭
亦知道好多香港人妻都揾呢d技師推油按摩,分分鐘推到d女人lin頭都扯旗,推到去妹妹度手指出入已經閒 ...
唔洗分分鐘, 一定扯硬lin 旗

仲可能噴晒水.................

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 14:02 發表 查看引用來源
條柒頭得你啋佢,都好撚可憐🤭
條柒頭以為人妻只得佢一個, 其實個個星期比唔同人插

仲以為自己執到寶, 仲以為自己食到好野............

實際做左人地點心....

實情個人妻最喜歡食點心併盤......

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-15 17:15 發表 查看引用來源
沒有自知之明的男人,其實只是小童。
係佢太自以為事, 以為自己好型, 有本士就可以搵d 20路30路食拉

搵個40路+++++, 實情有幾型自己諗啦

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 17:16 發表 查看引用來源
算啦,入世未深系咁,自我感覺良好,以為自己系俊男,d女人爭住食佢條腸仔🤣
人地老婆, 反真都係去偷食, 有30+當然照食, 就連50+都不拒....................

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-15 17:31 發表 查看引用來源
相反可能是吸精老妖才真。。。
聽食完個D人講返, 基本係唔洗帶套

有機會食到個位人妻的師兄, 自己就墊生啦

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 17:27 發表 查看引用來源
我都係呀😅😅🤭🤭不過我要啱食先食🤪🤪
什麼叫啱食

定義可以隨時改

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 17:41 發表 查看引用來源
好難講喎~每個人感覺都唔同,比如有人喜歡食榴槤,有人一聞到走到無雷公咁遠😅😅
所以.......................

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-15 17:43 發表 查看引用來源

所以.......................
有奶便是娘...............

冇奶也是娘.......天生狗奴才

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 18:34 發表 查看引用來源
所以我都系低調閃人好d
吾好系度獻醜😵
閃奶就是好
寶兄都密密食啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆