上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
56  213.9k

有兩三位幾面熟, 永遠懷念啲師兄 !

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 15:13 發表 查看引用來源
我最近都改下著衫...以前包實...而家試下...人地話有好嘅優點要凸出啲...雖然我係肥婆..但要大膽一次...我見好多肥嘅都背心短裙.....😅😅😅
我堂弟婦都係常姐妳呢啲型, 有次孖堂細佬吹吓旅遊地點, 原來佢兩公婆都去過泰國某天體村, 我話好彩冇撞到正, 唔係唔知點算, 亦睇唔出佢(堂弟婦)會有膽玩呢啲, 所以無須介意任何嘢.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 07:55 發表 查看引用來源
有個同業好友系地盤夜更,佢話個更亭系d貨櫃,又大又安全,我见悶悶地,揸住架公司車仔,了左個老婆食完宵夜,車埋佢去地盤買埋大啤二枝,去揾呢個同業好友吹水(同業好友都識我老婆),其實當中系設定左陰謀🤣 ...
地盤好多 cam, 寶師兄玩得巧激, 不過出入地盤好似要考咗綠卡先, 係咪呢 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:26 發表 查看引用來源
準備埋枝綠茶洗賓州,帶埋頂帽屌🤭
戴住地盆帽好有 village people feel...

就當我哋係 Y M C A....

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:35 發表 查看引用來源
呢d刺激嘢耐不耐一次已夠,驚個心臟負荷不了😵
諗住現場睇定拍片呢 ?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:29 發表 查看引用來源
真系太過撚份太刺激,送佛送到西就聽過,送埋隻西去比同業屌,只因呢個同業系南亞裔靚仔,條嘢又粗又長,隻乸早就流晒口水😂
老虎都見過啲黑柴, 未扯都八九吋長, 只係話驚驚命都冇.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:40 發表 查看引用來源
頂帽系比左我老婆戴,佢話吾想比個南亞仔望住佢屌,加上色得有d尷尬,用頂帽遮住下半個面,不過屌屌下最後就乜都冇戴😂
HIGH 到忘哂形, 老豆姓乜都唔知.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:41 發表 查看引用來源
我冇現場睇,系企左外面睇水,聽到老婆喘氣聲😤
聽落寶師兄好似做馬伕咁, 應該 SET 機偷拍.  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:43 發表 查看引用來源
佢地真系特長,老婆話一次已夠皮,長屌怕頂吾住,其實講就話頂吾住,屌完大家都舔舔脷🤣
玩完紅腫哂, 使唔使去「聯」針 ?  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-10 08:49 發表 查看引用來源
玩到顛左就真,而家冇咁顛了,老婆已識得自己揾食,系香土了仔🤣
果然先天性鹹濕...  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆