上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
56  213.9k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-13 10:22 發表 查看引用來源
我都算中央肥大,條撚又吾大😵
好在都控制在140磅左右,身體系才富,点都要注意
百四真係 FIT FIT 輕磅, 小弟得個望字冇乜機會去到呢個磅位.

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-13 10:18 發表 查看引用來源
我有100kg以上,和你相差好遠。。。
呢個磅數小心腳關節負荷問題呢師兄.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-14 09:06 發表 查看引用來源
我都係140磅,得棚⻣無肉食🙄
文組長真係 fit , 又大枝嘢, 戰鬥身材多囡來.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-14 09:12 發表 查看引用來源
得棚⻣....無女埋身無得食🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️我已經努力增肥😏🤪
舉吓鐡食吓蛋白質增肌, 有條麒麟臂啲囡會望吓.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 18:34 發表 查看引用來源
所以我都系低調閃人好d
吾好系度獻醜😵
寶師兄潛水, 其他師兄實有損失.  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-15 19:00 發表 查看引用來源
见笑就真🤭
寶師兄有首名曲......相思豐乳鐘.

嘩~~! 一件鬈毛, 一件唏噓嘅鬚根.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-16 16:33 發表 查看引用來源
都無咩好分享!閪水當然無後生女咁多,進入時有小小困難因為唔夠濕,但咁…有...咁好,入咗 龜頭就開始難入,要慢慢抽插,不停來回出入每次入多小小,直至抽插几十次就可以條撚入晒🤣🤣
慢慢抽插啲水慢慢滲出🥰🥰屌到對方慢慢呻吟 ...
文組長應該袋住一桶 ky 晌身看吓門口, 有備無患.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-17 07:21 發表 查看引用來源
昨晚胆粗粗再聯絡呀倫嫂,經過同佢執完果劑之後,佢話就話少d聯絡,但琴晚我聯上佢又冇乜抗拒,所以話女人講嘢口不對心🤭
打蛇隨棍上,我話倫伯未返,怕佢悶所以關心下佢,就咁吹左一陣,又有講返我屌左佢之後心態,佢話經過呢两日已調 ...
一次生兩次熟, 努力努力 !

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-17 08:51 發表 查看引用來源
唔系呀~有時難難哋入好呀…有窄窄哋感覺,好似屌緊處女嘅感覺🤩🤩🤩
但係個龜頭會好受罪, 我呢啲長期外露嘅唔可以磨得咁 dry, 會磨損見紅.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆