上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
208  213.7k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 17:58 發表 查看引用來源
個骨場我都有去
点會收唔到料吖😵
深圳骨場
東方明珠🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 17:59 發表 查看引用來源
深圳骨場
東方明珠🤭
其實我呢個名叫東方小倫
同東方明珠多少有d因由🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 18:21 發表 查看引用來源

係咪果D在場內玩足成日嘅場?
可以早午晚餐都有供應
全日唔洗出去,食住玩
夜晚有得過夜👍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 18:26 發表 查看引用來源
可以早午晚餐都有供應
全日唔洗出去,食住玩
夜晚有得過夜👍
小弟當年去骨場多過你去馬會
可以出返輯骨場見聞🤭🤣🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 19:14 發表 查看引用來源

講尼聽下😏你點知😌吖嫂有路🤭😁
我同骨場d領班經理都好熟架🤭
有乜都好易打聽到🤣🤣
條骨仔都係個領班推薦,佢同我老婆揼熟左,老婆又覺呢條仔揼得幾ok,試過換過其他師傅幫個揼,佢都話麻麻,d骨女仲衰,佢地唔中意揼女客人,男客人會有額外小費又可以偷懶(你地都應該明白点解有得偷懶)🤣

再講返老婆換了其他人都話唔啱佢心水,咁就開始拎左師傅仔電話,每次上去前都先打比佢預約

有時我冇陪佢上,要返工又或者我另有節目,佢都會自己預約條仔,開頭佢只係做按摩全身同腳,之後可能係條仔推薦佢試推油,我話推油要除晒播🤭

老婆話條仔都幾斯文,都全身比佢按(摸)過,推油你地男人就得,我地女人点解唔得,咁我話,你咁講咪得囉,你想試就試囉😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 19:33 發表 查看引用來源
我同骨場d領班經理都好熟架🤭
有乜都好易打聽到🤣🤣
條骨仔都係個領班推薦,佢同我老婆揼熟左,老婆又覺呢條仔揼得幾ok,試過換過其他師傅幫個揼,佢都話麻麻,d骨女仲衰,佢地唔中意揼女客人,男客人會有額外小費又可以偷懶(你地都 ...
我又点會唔知
條骨仔叫佢推得油,梗會有d額外服務,等佢舒舒服服比多d💰

男人起機,女人打碟
呢d嘢已經半公開,只是我扮唔知,隻西痕起嚟,揾條鮮肉仔指插下,比條仔揸下波,聽講仲會啜下lin頭😵

佢又唔係後生女,幾10勾比條仔了下個hi窿,我又点會睇唔開吖

骨場玩得幾激都只係手作仔,個場規定唔開得大(真屌)

之後我都有自己上去,個經理又同我熟,吹水時吖經理洩左口風,我當然醒水啦😵
再探索下知道左老婆私約個骨仔去酒店揼,上得酒店就有機會開大,老婆都好識得講大話,雖然佢成日比我話波大冇腦

佢解釋就係,個骨仔話係個場度所收的小費,係已經比個場食左大部份,所以出去揼,小費就會唔洗比個場食,呢個解釋我當然明啦

出得去揼,已經唔會係齋揼,必定有景轟,其實有d嘢,男人点會唔知,d骨女都咪一樣,出得去点會唔想比你屌埋,屌埋d小費梗係和味喇😇

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-25 20:04 發表 查看引用來源
東方師兄.....講得好精彩呀👍👍👍
其實骨場好多呢d嘢聽
尤其同d經理同d主任熟左
邊條女正,邊條仔大碌鳩
邊個服務好🤣😋😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-26 06:45 發表 查看引用來源
由於年青時不停加班努力工作供樓,所以我又無這方面的知識😜
我以前工作需北上廣東省,所以先多呢d接觸,除左骨場仲有淫k都會有去😵

老婆去幫襯骨場,久不久已成為佢的嗜好,入到個場佢好有自豪感,人就係咁,會迷失方向,尤其幾廿勾仲享受到有嫩草熱情款待,真真假假都會令人戀上那虛榮幻象
女人同男人都係會墮入呢d迷霧中

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-26 07:00 發表 查看引用來源
我以前工作需北上廣東省,所以先多呢d接觸,除左骨場仲有淫k都會有去😵

老婆去幫襯骨場,久不久已成為佢的嗜好,入到個場佢好有自豪感,人就係咁,會迷失方向,尤其幾廿勾仲享受到有嫩草熱情款待,真真假假都會令人戀上那虛榮幻象
...
除了骨場
老婆還有去蒲酒吧,夜場酒吧5光十色,女人都是人,亦是我之前講她的波大冇腦,好易受朋友影響

酒吧除了有陪酒囡囡,亦有所謂經理主任,佢地有男有女,男主任就當然會招呼女賓,熟客的話,男主任會送下果盤或者是啤酒,然後就陪你猜拳隊酒,我講呢d又有別於一般好多囡囡的夜總會

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-26 07:12 發表 查看引用來源
除了骨場
老婆還有去蒲酒吧,夜場酒吧5光十色,女人都是人,亦是我之前講她的波大冇腦,好易受朋友影響

酒吧除了有陪酒囡囡,亦有所謂經理主任,佢地有男有女,男主任就當然會招呼女賓,熟客的話,男主任會送下果盤或者是啤酒,然後就陪 ...
呢d主任經理,通常都係d外省帥哥擔任,佢地好識落咀頭冧d女人

要腹肌有腹肌,要帥哥有帥哥,把口浪過油,帥哥話最怕妳唔來,妳肯來佢就掂

男人比錢買開心,女人都係,比得錢就有仔仔氹妳開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆