上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
208  214.0k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-29 05:57 發表 查看引用來源
人妻睇落有啲肉地⋯⋯但都重好fit吓喎😍😍😍
有肉地正好啪
大大話話前前后后都啪左佢唔少了

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-29 05:55 發表 查看引用來源
哩位又係咩好嘢嚟?😍🤣
呢位好嘢不用多講
不過我未啪過,都是朋友私藏好嘢

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 07:09 發表 查看引用來源
呢位好嘢不用多講
不過我未啪過,都是朋友私藏好嘢
另外2018嗰張人妻極淫
某機構公關小姐,都是gg地

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-29 07:36 發表 查看引用來源
師兄⋯⋯爽YY⋯⋯😍😍😍
曾經有個50路人妻直言想試下老公外男人,人妻雖然已50路,但身材膚色都幾好,只是有個車呔仔,同埋個屎忽有紋,樣都算ok😇

未同過50路玩,但都知50路水頭未必多,但聊天中她透露自己受到刺激會幾多水,半信半疑下又冇下決心約炮,機會失諸交臂,点知我有朋友又在徵友區同佢有聊,知道之後有出嚟见過,朋友話见人妻冇急求食用,經過三次約食飯終於煮成熟飯🤭

食後食評完全出乎意料,朋友話呢個人妻多水兼主動玩各種姿勢,又肯同佢玩水中蕭,不過人妻會要求用套不可以中出(以為50路可中出)

最最出乎意外係,朋友出嘢後,人妻仲會細心服侍互相沖洗抹身,好有情人feel😋

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 12:39 發表 查看引用來源
曾經有個50路人妻直言想試下老公外男人,人妻雖然已50路,但身材膚色都幾好,只是有個車呔仔,同埋個屎忽有紋,樣都算ok😇

未同過50路玩,但都知50路水頭未必多,但聊天中她透露自己受到刺激會幾多水,半信半疑下又冇下決心約炮,機會 ...
50路都有好嘢,朋友食左3次,之後呢個人妻就失蹤了,聽講人妻話刺激後大家都要識返屋企,言下之意係玩完就算,應該係唔想影響家庭,人妻只係貪刺激滿足完就抹乾淨返家果隻,呢d就真係叫可遇不可求😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 07:11 發表 查看引用來源
另外2018嗰張人妻極淫
某機構公關小姐,都是gg地
唔係私家g就是公家g
總之全部都是g(有個潮州怒漢咁講過)

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-29 12:45 發表 查看引用來源
50路都有好嘢,朋友食左3次,之後呢個人妻就失蹤了,聽講人妻話刺激後大家都要識返屋企,言下之意係玩完就算,應該係唔想影響家庭,人妻只係貪刺激滿足完就抹乾淨返家果隻,呢d就真係叫可遇不可求😵 ...
唔理黑貓定白貓
唔理50路定30路

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2021-8-31 16:35 發表 查看引用來源
有揸唔揸,有食唔食,罪大惡極。
有句嘢叫“豬閪都是肉
好過去自瀆”名句
利申:借圖

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-9-25 12:19 發表 查看引用來源
有句嘢叫“豬閪都是肉
好過去自瀆”名句
利申:借圖
又真係好好肉😍
一定好過自瀆
利申:都是借圖

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-9-25 12:21 發表 查看引用來源
又真係好好肉😍
一定好過自瀆
利申:都是借圖
垂乳爭峰🤣
利申:人夫借圖,懶有美感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆