上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
208  213.4k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 10:55 發表 查看引用來源
呢刻我就感覺老婆系專登啦!
14歲少男正是發育期,對性對女人身體都有最大好奇,老婆唔介意比契仔窺全相,佢乜心態我當時就冇乜細心猜測,直到幾年後我先有些明白 ...
其實都有一疋布咁長,要講就真係要另開個新帖先講得哂😵

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 12:57 發表 查看引用來源

AV上腦😒又一個被AV害😒真可憐!😔快D睇下有冇得醫😅😅🤭🤭
其實av又唔係咁好睇啫

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 11:35 發表 查看引用來源

願聞奇詳😬😁😏😁😁
要講都好長篇,我又不擅長寫文

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 13:03 發表 查看引用來源

心志未成熟😒易上腦🤔😥
日本仔av只係搞埋d母子,義子,地鐵車廂,仲有乜?
越變態越令人著迷?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 13:05 發表 查看引用來源

幾時開帖?
就係度講又得吖!
呢度順便up下,開帖我又好懶打字

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 13:07 發表 查看引用來源

講下問下答下就成為故事架!🤔😏🤭🤭
咁仲好,多d互動

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 13:03 發表 查看引用來源

心志未成熟😒易上腦🤔😥
我女人都好似有d露出傾向,展示比某些人睇到,又知道睇到那人不可能對佢做出d乜嘢😵
但呢d行為都係為左滿足自己虛榮,當然那時隻婆覺得自己都幾吸引

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-25 13:12 發表 查看引用來源

先講下關係…打下關係…就搞到關係架啦!🤭😅😅
咁易搞到關系又不錯吖😇

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 13:12 發表 查看引用來源
我女人都好似有d露出傾向,展示比某些人睇到,又知道睇到那人不可能對佢做出d乜嘢😵
但呢d行為都係為左滿足自己虛榮,當然那時隻婆覺得自己都幾吸引 ...
其實我女人都蠢蠢地,又唔識得保護自己,好易比朋友揾著數,好聽就是冇斤斤計較那種人,難聽我形容佢是波大冇腦😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 13:17 發表 查看引用來源
其實我女人都蠢蠢地,又唔識得保護自己,好易比朋友揾著數,好聽就是冇斤斤計較那種人,難聽我形容佢是波大冇腦😵
俗稱好易比人呃虾條那種
基於佢思想簡單,所以佢係唔會心思細密,但佢又好中意玩唔悶得

某些年佢都有上d交友网,亦結識左d人,又容易受人吹捧😇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆