上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.1k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 11:34 發表 查看引用來源
其實係吾系都好多呢d巨乳人媽人妻,四字形容~肥大肉厚😋😂😂
我覺得比例上多, 中年發福

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-7 11:36 發表 查看引用來源

係好大步先啱

慢煮鎖汁, 等食時先爆到寶兄一口汁
同倫伯有共色,不急食🤭
亦未必一定要食,文字慾 乳言慾
傾下咸計先,當慾由心生,要來就來,勉強就不幸福😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-7 11:37 發表 查看引用來源

我覺得比例上多, 中年發福
系两隻大木瓜加一個士啤呔,明顯發福🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 11:59 發表 查看引用來源
系两隻大木瓜加一個士啤呔,明顯發福🤭
倫伯心聲,佢話自己食肥西食左10幾20年,自認嗜肥一簇的倫伯,食得肥膩,由一個120磅男人到而家佢話自己156磅🤭
倫嫂,由一個120磅美女,變到140磅,經歷生仔變肥到差不多150磅,又減肥到130,又肥返到140,徘徊在肥婆路上,佢話色男仔已經系妄想(吾好話食),今日比倫伯同我鼓勵下,希望倫嫂找回自信,食吾食都要講下緣份,肥不是罪,倫嫂肯的話,一定不是瘦田,亦一定有人爭😋

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 11:57 發表 查看引用來源
同倫伯有共色,不急食🤭
亦未必一定要食,文字慾 乳言慾
傾下咸計先,當慾由心生,要來就來,勉強就不幸福😂
歌都有唱啦

淑女喜好貪新鮮  淑女淫夢都要臉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 12:18 發表 查看引用來源
倫伯心聲,佢話自己食肥西食左10幾20年,自認嗜肥一簇的倫伯,食得肥膩,由一個120磅男人到而家佢話自己156磅🤭
倫嫂,由一個120磅美女,變到140磅,經歷生仔變肥到差不多150磅,又減肥到130,又肥返到140,徘徊在肥婆路上,佢話色男仔已經 ...
140都唔肥啦, 當然要配合高度.............

寶兄今日講完, 又會有大把師兄話想幫埋口氹下倫嫂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-7 12:22 發表 查看引用來源

歌都有唱啦

淑女喜好貪新鮮  淑女淫夢都要臉
熟女頂呱呱,熟女要屌波隙🤭

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-7 12:30 發表 查看引用來源

140都唔肥啦, 當然要配合高度.............

寶兄今日講完, 又會有大把師兄話想幫埋口氹下倫嫂
要問倫伯先得,倫伯系經理人😊

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 10:29 發表 查看引用來源
倫嫂話呢種身形好難溝仔🤭
仔難溝....轉去,,,,,溝佬囉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 11:34 發表 查看引用來源
其實係吾系都好多呢d巨乳人媽人妻,四字形容~肥大肉厚😋😂😂
肥大肉厚我中意食呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆