上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.1k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-7 15:07 發表 查看引用來源
你話佢怕醜....倫伯交俾你照顧,咁即是你想佢俾邊個屌就俾邊個啦😅
咁就我屌先啦,吾客氣💪

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-7 15:51 發表 查看引用來源
140 都話叫嗜肥.....
我呢D 300 磅..........
有d女人成日話自己肥,瘦到好似得條柴咁,见到都嚇死🧟‍♀️
其實肥肥地先有福氣👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 15:52 發表 查看引用來源
咁就我屌先啦,吾客氣💪
倫伯同倫嫂有左默契,倫嫂話出去玩好怕d有病嘅就大劑,倫嫂覺得有家室會安全d,加上我話自己真系冇叫g引,對g系0興趣,所以安全系數高🤭😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 15:58 發表 查看引用來源
倫伯同倫嫂有左默契,倫嫂話出去玩好怕d有病嘅就大劑,倫嫂覺得有家室會安全d,加上我話自己真系冇叫g引,對g系0興趣,所以安全系數高🤭😂😂
不過我都好老實表明,自己架生好普通,條蕉仔得幾吋,勝在肯比心機前奏,乃前乃後都落足心機,條嘢吾色轉灣,條脷色轉灣兼见窿就捐💪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 15:58 發表 查看引用來源
咁我仲加多一層保證, 我同SL 做100% 冇套

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 16:03 發表 查看引用來源
不過我都好老實表明,自己架生好普通,條蕉仔得幾吋,勝在肯比心機前奏,乃前乃後都落足心機,條嘢吾色轉灣,條脷色轉灣兼见窿就捐💪
你地都傾到好深入了

下次應該可以開始討論時間同地點

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 16:03 發表 查看引用來源
倫嫂有冇講喜歡點樣比人服侍..如奶/點樣奶, 指撩, 插時喜歡咩野姿勢

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-7 15:52 發表 查看引用來源
咁就我屌先啦,吾客氣💪
嘻嘻~你話事,你想屌梗係你先啦😅

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-7 16:35 發表 查看引用來源

倫嫂有冇講喜歡點樣比人服侍..如奶/點樣奶, 指撩, 插時喜歡咩野姿勢
倫嫂就傾得未系好開放,佢多多少少都仲有d怕醜同驚池,其實系倫伯講左佢老婆喜好比我知🤭
乃就一定中意,倫伯話乃西就已經令佢好high咁典,乃菊就冇乜主動要求,倫嫂菊花未曾受過探索,玩波都會好配合,至中意比倫伯啜lin,倫伯話有玩過幻想,叫倫嫂幻想比其他男人插,倫伯話佢曾經幻想比吖仔個老師屌,仲有幻想比倫伯同事屌,又有試過倫伯叫同事上佢屋企食飯,倫伯將倫嫂d奶罩同底底放系廁所,專登制做d環境氣氛,耐何倫嫂話倫伯同事太熟好老尷,結果就只有幻想🤭😂😂

引用:
我同你一樣無叫架😅😅🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆