上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  213.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 15:13 發表 查看引用來源
我最近都改下著衫...以前包實...而家試下...人地話有好嘅優點要凸出啲...雖然我係肥婆..但要大膽一次...我見好多肥嘅都背心短裙.....😅😅😅
師姐,睇到妳個身材正到係男人都會要,邊度覺得肥

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 17:39 發表 查看引用來源
我個飽夠肥啦....又唔見男人咁講
冇奶油妳隻肥鮑會冇人識欣賞
肥鮑好肉一定會啪啪啪響晒呔
😋😊😊😊😊😊

引用:
原帖由 kytsang 於 2021-8-24 19:58 發表 查看引用來源
師姐,睇到妳個身材正到係男人都會要,邊度覺得肥
我覺度啫.......左cut 右cut

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-24 19:35 發表 查看引用來源
師姐⋯⋯有男人話妳隻肥鮑吾好插咩?😅
無讚過..好似你地咁..正呀...好好diu....乜都無咁樣樣講

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 20:30 發表 查看引用來源
我覺度啫.......左cut 右cut
全場男人見到一定唔會cut,咁好渣手

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 20:01 發表 查看引用來源
冇奶油妳隻肥鮑會冇人識欣賞
肥鮑好肉一定會啪啪啪響晒呔
😋😊😊😊😊😊
肥鮑同冇毛光鮑都是男人至愛

附件

我比較愛奶毛蟹...

附件

回覆 104# 失常少女 的帖子

咁等我嚟一路拮妳一路妳鑽妳囉😅😍

回覆 107# 1frankz 的帖子

我完全讚同師兄講法⋯⋯毛蟹冇得輸😍😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 15:13 發表 查看引用來源
我最近都改下著衫...以前包實...而家試下...人地話有好嘅優點要凸出啲...雖然我係肥婆..但要大膽一次...我見好多肥嘅都背心短裙.....😅😅😅
我堂弟婦都係常姐妳呢啲型, 有次孖堂細佬吹吓旅遊地點, 原來佢兩公婆都去過泰國某天體村, 我話好彩冇撞到正, 唔係唔知點算, 亦睇唔出佢(堂弟婦)會有膽玩呢啲, 所以無須介意任何嘢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆