上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  213.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-25 05:56 發表 查看引用來源
我完全同師兄講法⋯⋯毛蟹冇得輸😍😆
毛蟹我都有得分享比大家😇

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-25 07:04 發表 查看引用來源

毛蟹我都有得分享比大家😇
呢隻鮑魚睇落好似有啲窄好緊喎😍😍

回覆 111# 東方小倫117 的帖子

哩隻毛蟹正呀⋯多毛⋯好想奶😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-25 07:25 發表 查看引用來源
每次乃都慘口慘鼻,撥開d毛先乃到入去,不過超多水😇

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-25 07:23 發表 查看引用來源
呢隻鮑魚睇落好似有啲窄好緊喎😍😍
普通窄算ok,唔會係大海無崖

回覆 114# 東方小倫117 的帖子

慘口慘鼻吾緊要,只緊要有得奶
同埋多水多汁喎,冇得輸啦😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-25 07:30 發表 查看引用來源
慘口慘鼻吾緊要,只緊要有得奶
同埋多水多汁喎,冇得輸啦😍
乃西最享受就是,睇住條女比你乃到典下典下,望住佢d表情🤭

回覆 117# 東方小倫117 的帖子

師兄⋯⋯冇有錯⋯⋯100%讚同😂😂😂

啲女人點樣樣嘅表情係唔正呢????要學吓表情管理😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-8-25 07:25 發表 查看引用來源
毛髮對d男生嚟講,都係一種神秘又誘惑地帶,d後生仔會好想撥開d毛,探索毛髮下的神秘,探索毛髮下的洞穴如何

我記得老婆有個契仔,那年同埋契仔,契仔老母去旅行,房內系有獨立温泉,而契仔同佢老母就住我地隔離房,嗰日朝早老婆係浸緊温泉,因為係房內温泉,老婆就梗係全裸去浸,那時佢契仔應該都有14歲左右,而我就浸完,加上執完老婆一劑攰攰地眠左係床,佢契仔按門鐘,話佢老母叫佢拎個早餐比契媽,因為我地話唔想落去食早餐

契仔入左房,我叫佢放低枱面,我轉頭又上返床想再眠多陣,跟住聽到老婆問,契仔拎左早餐比我呀?

我話係呀!之後我用眼尾瞄左一瞄,老婆好似係個池行出嚟,雖然我冇正眼望到佢,但心知老婆全裸浸緊,呢刻肯定乜都冇著,而佢契仔個位置肯肯定乜都睇到😇🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆