上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  213.1k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 09:50 發表 查看引用來源
d人妻需要完江湖救急後,已經話唔接受聯絡了
下次都有哩d江湖救急..師兄記得單聲喎...哩期想試下初熟少婦....or有無c9想玩下脫衣麻雀咁呢

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-24 12:32 發表 查看引用來源

尼件有冇食😏?
答案係冇嘅

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 12:46 發表 查看引用來源
呢件係偷影定食過??呢件床上一定好淫
我都想吖,睇款頭就知佢淫

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2021-8-24 12:49 發表 查看引用來源
下次都有哩d江湖救急..師兄記得單聲喎...哩期想試下初熟少婦....or有無c9想玩下脫衣麻雀咁呢
呢d真是可遇不可求
可一不可再

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:29 發表 查看引用來源
答案係冇嘅
都估到係街邊😌🤭過路!

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2021-8-24 12:49 發表 查看引用來源
曾經有個c9,打親麻雀都著短裙仔,條底底又是性感喱士,丰滿身形小肥,奶大大又風騷,不過就年紀不輕,40有7熟到唔熟,有條老鬼話試過,含又得顏射又得,不過呢d屋村c9其實都幾多,出得嚟玩不難撞到的

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-24 13:32 發表 查看引用來源

都估到係街邊😌🤭過路!
但著到咁仲用界波袋界到咁凸出
好大機會出開嚟玩得😋

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:40 發表 查看引用來源
好大機會出開嚟玩得😋
我老婆本身都大波,有時又系用呢d界波袋玩凸出,一行入街市d街市佬已眼甘甘,買魚買菜買豬肉都有嘢搭比佢

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:40 發表 查看引用來源
好大機會出開嚟玩得😋
今日搭地鐵返工時,有條女同兩男係觀塘一齊上車,條女同其中一個男應該係情侶關係,個女唔靚,約155cm 高,上身真空白色冇帶薄bra top(冇pad),約B cup,成日對奶睇到😍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:42 發表 查看引用來源
我老婆本身都大波,有時又系用呢d界波袋玩凸出,一行入街市d街市佬已眼甘甘,買魚買菜買豬肉都有嘢搭比佢
尤其個豬肉佬,口花花靚姐前靚姐後,我通常跟住佢二個身位後,條豬肉佬又唔知我係佢老公,成日食佢豆腐又挑逗佢,女人又唔介意有男人讚有男人㗳佢糖,我又樂意扮佢背後的男人,欣賞下d非一般風景🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆