上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  213.1k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-24 13:46 發表 查看引用來源

今日搭地鐵返工時,有條女同兩男係觀塘一齊上車,條女同其中一個男應該係情侶關係,個女唔靚,約155cm 高,上身真空白色冇帶薄bra top(冇pad),約B cup,成日對奶睇到😍 ...
我都唔介意老婆比人㗳糖,後生時老婆都會真空冇bra示人,結左婚生完升級左更勁,而家反而收埋唔會真空,原來老婆話,咁大真空只是怕比人睇到the蓮娜,而唔係怕比人睇蝕,女人的心態係你估佢唔到🤣

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:42 發表 查看引用來源
我老婆本身都大波,有時又系用呢d界波袋玩凸出,一行入街市d街市佬已眼甘甘,買魚買菜買豬肉都有嘢搭比佢
😲望到🤤都係引死人🤤😛😁

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-24 13:46 發表 查看引用來源

今日搭地鐵返工時,有條女同兩男係觀塘一齊上車,條女同其中一個男應該係情侶關係,個女唔靚,約155cm 高,上身真空白色冇帶薄bra top(冇pad),約B cup,成日對奶睇到😍 ...
咁正👏👏
😏好睇嗎?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:54 發表 查看引用來源
我都唔介意老婆比人㗳糖,後生時老婆都會真空冇bra示人,結左婚生完升級左更勁,而家反而收埋唔會真空,原來老婆話,咁大真空只是怕比人睇到the蓮娜,而唔係怕比人睇蝕,女人的心態係你估佢唔到🤣 ...
疫情前約三年,去左內地親戚購買了的惠州樓住幾日,地点都幾偏遠,親戚係買嚟當投資,所以佢自己另有地方住的~
晚上夜宵又選擇不多,落去食宵夜只得檔口仔幾間,那時又係熱到甩肺的日子,老婆竟然肯真空咁同我行落去食宵夜,仲要著件又薄又透嘅淺色衫,雖然d檔口仔燈光都唔係光猛,但仍然見到二粒提子凸出,加上老婆一向幾敏感,我仲特登幫手high佢幾high添🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-24 14:09 發表 查看引用來源

咁正👏👏
😏好睇嗎?
梗係好睇啦

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 14:16 發表 查看引用來源
疫情前約三年,去左內地親戚購買了的惠州樓住幾日,地点都幾偏遠,親戚係買嚟當投資,所以佢自己另有地方住的~
晚上夜宵又選擇不多,落去食宵夜只得檔口仔幾間,那時又係熱到甩肺的日子,老婆竟然肯真空咁同我行落去食宵夜,仲要著件 ...
有時d女人就係咁,你估佢唔到,原來佢話係大6又冇人識佢,怕乜比人昅下🤣
仲要去檔最多麻甩佬食嘅檔口坐低,食到出晒汗,佢件衫仲痴左係d肉度,見佢二隻蜜桃奶直頭想破衣而出😋

引用:

最憎有d女人又要露,人地昅佢又要啤人地,露得就大大方方啦

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 14:28 發表 查看引用來源
最憎有d女人又要露,人地昅佢又要啤人地,露得就大大方方啦
就係😒…都著得出街就預咗比人睇。
唔係就包實囉! 😒男人唔睇你就連一D女性吸引力都冇。國內街頭睇D女著得性感,又大大方方比你睇。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-24 13:30 發表 查看引用來源
我都想吖,睇款頭就知佢淫
我最近都改下著衫...以前包實...而家試下...人地話有好嘅優點要凸出啲...雖然我係肥婆..但要大膽一次...我見好多肥嘅都背心短裙.....😅😅😅

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-24 15:13 發表 查看引用來源
我最近都改下著衫...以前包實...而家試下...人地話有好嘅優點要凸出啲...雖然我係肥婆..但要大膽一次...我見好多肥嘅都背心短裙.....😅😅😅
肥都有肥的美態,支持妳👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆