上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
208  213.6k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-26 07:18 發表 查看引用來源

呢d主任經理,通常都係d外省帥哥擔任,佢地好識落咀頭冧d女人

要腹肌有腹肌,要帥哥有帥哥,把口浪過油,帥哥話最怕妳唔來,妳肯來佢就掂

男人比錢買開心,女人都係,比得錢就有仔仔氹妳開心 ...
話題扯遠左添😇🤣🤣

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-26 07:24 發表 查看引用來源
沒有扯遠...這個也是引人入性,男女都係有性須求先會去🥰
不過疫情下都影響幾大
d仔同d囡囡都要食蕉
d女人又冇得北上尋開心
d男人都一樣要困住冇得郁

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-26 09:09 發表 查看引用來源

現時網絡的外露/外拍🤔好似叫J進化版:
乜玩法?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-26 09:30 發表 查看引用來源

引D男去追蹤.…好似追女仔/追星……
😏🤭追到點拍都得禾🙄

明白了🤣🤣🤣

引用:
原帖由 fattg 於 2021-8-26 09:26 發表 查看引用來源
東方師兄講得好好,唔好停繼續分享多啲!
我都係講下d所見所知,其實好多師兄知更多,玩得更激

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-26 09:50 發表 查看引用來源

講你所知就好😏呀嫂/你哋後來點?
擔櫈仔,聽故仔啫!😉
後來佢都有耐不耐北上,條師傅仔都幾冧佢,其實係隻老虎冧師傅仔😵

呢d男女關係,都是風花雪月,云花一現,係經不起考驗,可能條仔越來越多c9中情,加上疫情下影響就不了了知~

男&女都一樣,鳥倦知還,起碼都食過嫩草,嚐過d鮮肉~

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-26 10:06 發表 查看引用來源
後來佢都有耐不耐北上,條師傅仔都幾冧佢,其實係隻老虎冧師傅仔😵

呢d男女關係,都是風花雪月,云花一現,係經不起考驗,可能條仔越來越多c9中情,加上疫情下影響就不了了知~

男&女都一樣,鳥倦知還,起碼都食過嫩草,嚐過d鮮肉~ ...
悶左一排
隻老虎又想蠢蠢欲動,不過基於疫情同環境氣氛,玩唔到乜嘢

但又造就左某d機會,男人咪又係冇得去玩冇乜出路,痴男怨女都多左又無得去發洩,女人就只好轉戰其他場地

有一班女人中情跳d乜柒懷舊舞,原來都有d所謂內地師傅在香港揾食🕺

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-26 10:15 發表 查看引用來源

都年輕過…當年未見過世面,史忽唔臭都去試呢🤭😂😂
屎唔臭都試
西唔臭都乃
鳩唔腥都含
😇🤭🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-26 10:14 發表 查看引用來源
悶左一排
隻老虎又想蠢蠢欲動,不過基於疫情同環境氣氛,玩唔到乜嘢

但又造就左某d機會,男人咪又係冇得去玩冇乜出路,痴男怨女都多左又無得去發洩,女人就只好轉戰其他場地

有一班女人中情跳d乜柒懷舊舞,原來都有d所謂內地師 ...
所謂舞場
都係d痴男怨女交流地,有供就有求,有西就有柒🤭

有舞男就有女人閪癢,有舞女就有男人鳩痕🤣🤣🤣

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-26 10:20 發表 查看引用來源

唔驚死,唔怕有病😒😌激情過後😂就知…乃野!
点會知驚
知驚就冇人叫g
知驚d女人就唔會打開

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆