上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
565  214.0k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-16 15:30 發表 查看引用來源
倫嫂都ok應付到,前奏多d佢已經話好激,再屌入去佢已反白眼好快就叫到左😊
通常d肥肥地c9,有肉地大波又白滑,就算50路左右都好似幾好屌,相反见到d瘦骨嶙峋,就算30路都引吾起我食慾🤭

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-16 15:40 發表 查看引用來源
恭喜三寶兄神功蓋世,食多D女!
水兄身形都應該食d有件頭女人,瘦骨嶙峋未必受得起你重磅身形撞擊

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-16 15:43 發表 查看引用來源
西米露,50露我都食過😅😅
分享下50路如何?屌佢時水份多吾多

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-16 15:40 發表 查看引用來源
恭喜三寶兄神功蓋世,食多D女!
我都系狗屎撞棍,呵尿射馬桶🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-16 16:33 發表 查看引用來源
都無咩好分享!閪水當然無後生女咁多,進入時有小小困難因為唔夠濕,但咁…有...咁好,入咗 龜頭就開始難入,要慢慢抽插,不停來回出入每次入多小小,直至抽插几十次就可以條撚入晒🤣🤣
慢慢抽插啲水慢慢滲出🥰🥰屌到對方慢慢呻吟 ...
原來系咁玩💪

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-16 19:29 發表 查看引用來源
之前冇訊號,我只吃過40路尾失婚人妻,在酒吧認識的。
昨晚胆粗粗再聯絡呀倫嫂,經過同佢執完果劑之後,佢話就話少d聯絡,但琴晚我聯上佢又冇乜抗拒,所以話女人講嘢口不對心🤭
打蛇隨棍上,我話倫伯未返,怕佢悶所以關心下佢,就咁吹左一陣,又有講返我屌左佢之後心態,佢話經過呢两日已調整返,冇咁忐忑担心,担心嘅系倫伯是否真系睇得開🤣
女人著緊個男人先會咁,我明的,相反寶媽已不著緊我点諗,可能已放棄左我😪
倫嫂接近50路,當然講到生理上反應當然已差小小,但新鮮感補充返其他不足,佢反應算是激烈又好有欲拒還迎feel,再問到會吾會再有下次,佢又冇拒絕,只是話到時看情況,呢句看情況我當然明,我肯定機會還有呀😊

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-17 08:36 發表 查看引用來源

一次生兩次熟, 努力努力 !
三次大結局🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-17 09:06 發表 查看引用來源

三次好淫慾.
👍💪💪希望有得繼續淫慾

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-17 10:30 發表 查看引用來源
我又無見紅喎,雖然無咩水但都有小小濕,越磨越濕才會入到🥰🥰
50路d女嘅水的確會小d,但配合度超大,有得必有一失🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-17 10:45 發表 查看引用來源
50路d女嘅水的確會小d,但配合度超大,有得必有一失🤭
仲有50路大媽通常都中意調教d小朋友🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆