上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
1.5k  213.7k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-2 11:44 發表 查看引用來源

再插就要落返少少KY 或加D口水
口水就已經系天然ky😋👍👍

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-2 11:37 發表 查看引用來源
個窿就明顯已經開晒,二塊嘢又系明顯中門大開,個窿狀態好似期待緊比第二碌嘢進入😂
咁都睇得出😏😌係真唔係呀🤭😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-2 12:19 發表 查看引用來源

咁都睇得出😏😌係真唔係呀🤭😅😅
師兄睇下個窿就知,正常情況下点會咁狀態,空神惡煞,梗系食未飽🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-2 12:23 發表 查看引用來源
師兄睇下個窿就知,正常情況下点會咁狀態,空神惡煞,梗系食未飽🤭
個樣就窮空極惡,再窺清楚裡面,粉紅色肉壁又真是好吸引😋

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-2 12:26 發表 查看引用來源
個樣就窮空極惡,再窺清楚裡面,粉紅色肉壁又真是好吸引😋
正常情況下, 就算條女經常做次次都係比大碌鳩插, 屌到大晒闊晒, 平時唔插都已經恰唔埋開口,

如果唔係剛剛做完, 個閪都係長條形咁開口, 唔會係圓形開口

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-2 12:33 發表 查看引用來源

正常情況下, 就算條女經常做次次都係比大碌鳩插, 屌到大晒闊晒, 平時唔插都已經恰唔埋開口,

如果唔係剛剛做完, 個閪都係長條形咁開口, 唔會係圓形開口 ...
師兄真分析得好細緻好清楚
連口形都分析埋👍😂😂😂

回覆 552# 煎熬三寶 的帖子

咁你奶先⋯⋯跟住先到我😂😂😂

回覆 551# 煎熬三寶 的帖子

粉色同多汁鮮鮑囉😂😂😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-10-2 12:33 發表 查看引用來源

如果唔係剛剛做完, 個閪都係長條形咁開口, 唔會係圓形開口 ...
要同物主了解下先,物主個c6吾知有冇回應😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-10-2 12:39 發表 查看引用來源
咁你奶先⋯⋯跟住先到我😂😂😂
要乃到摺摺聲先投入😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆