尋找美乳

收藏  |  訂閱
31  15.0k

尋找美乳

有無師兄遇過美乳的一樓一或樓上骨?可以分享一下嗎

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-8-24 06:48 PM 發表 查看引用來源
冇圖嘅話,好難講得出點靚法。

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-8-24 18:48 發表 查看引用來源
旺角 yummy 正

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-8-25 11:03 PM 發表 查看引用來源

冇圖嘅話,好難講得出點靚法。
大家對「美」嘅定義可能唔同,我認為靚時你可能覺得醜都未定,又或者倒轉。

擧個例,大概十年八年前喺舊舖開咗個帖講元朗有間足仔,個技師對燈固然大,更大嘅係兩撻好似網球咁大又好黑嘅乳暈!我以為夠哂驚嚇,點知出帖之後,大把網友發短訊過嚟,要攞聯絡資料!

所以,真係好難講!

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-8-25 23:37 發表 查看引用來源

大家對「美」嘅定義可能唔同,我認為靚時你可能覺得醜都未定,又或者倒轉。

擧個例,大概十年八年前喺舊舖開咗個帖講元朗有間足仔,個技師對燈固然大,更大嘅係兩撻好似網球咁大又好黑嘅乳暈!我以為夠哂驚嚇,點知出帖之後,大把 ...
大波lin細好唔夾
大波要夾大lin餅
粒的要突

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-8-24 18:48 發表 查看引用來源
呢D野各人有各人口味,何為美真係好难講,不过皮膚一定要白同有番甘上下斤両,蓮餅要合比例同埋乳頭凸而呎吋適中,見过有蓮頭內凹好冇瘾。而重要人夾波,如果有对美乳放係條死魚身上,就算几靓都冇用。完!

大波好渣唔好睇,不過我玩咁耐都未見過大波假大波就有,我覺得Ccup波
最靚。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-8-26 08:20 發表 查看引用來源
呢D野各人有各人口味,何為美真係好难講,不过皮膚一定要白同有番甘上下斤両,蓮餅要合比例同埋乳頭凸而呎吋適中,見过有蓮頭內凹好冇瘾。而重要人夾波,如果有对美乳放係條死魚身上,就算几靓都冇用。完! ...
大波係滿足男人深層既原始慾望,肚餓就要食奶。人既机本生存因素入晒血。

引用:
原帖由 wcyaa 於 2021-8-24 02:48 發表 查看引用來源
當年東莞玩遊戲揾老婆,10條卜卜脆囡囡真空,比我逐個揸波揾番我坐個條女出嚟,每月揸波過百,玩左拾幾年,你話我揸左幾多對美乳。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-27 15:14 發表 查看引用來源

當年東莞玩遊戲揾老婆,10條卜卜脆囡囡真空,比我逐個揸波揾番我坐個條女出嚟,每月揸波過百,玩左拾幾年,你話我揸左幾多對美乳。
嘩最好玩既年代

前往最後回覆