21年至22年度馬會出版的賽馬月歷...

收藏  |  訂閱
17  2.1k

21年至22年度馬會出版的賽馬月歷...

有消息幾時出呢...點樣先可買到呢?

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-8-25 17:40 發表 查看引用來源
有消息幾時出呢...點樣先可買到呢?
https://campaign.hkjc.com/fs/2021-so-attendance-drive/form.aspx?source=ONCC&cid=OSXXOAA_2122SO_VPON_REG

入到去看到有一段野...奉提電話...應是手提電話吧!
每個訂座號碼及每個手提電話號碼只可於【2021開鑼賽馬日入場獎賞計劃】7個項目的其中一個登記一次。
請順序填寫擬出席者的奉提電話以收取短訊。

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-8-26 21:19 發表 查看引用來源
入到去看到有一段野...奉提電話...應是手提電話吧!
每個訂座號碼及每個手提電話號碼只可於【2021開鑼賽馬日入場獎賞計劃】7個項目的其中一個登記一次。
請順序填寫擬出席者的奉提電話以收取短訊。 ...
應該係.咁登記咗入場,入去就有得攞月曆,同攞$啦!😅👏

聽講可以先到各投注站買左當曰入場券先...入馬場時必須要掃「安心出行」二維碼,入閘時順便會派一份日歷...係咪咁呢?

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-8-29 12:20 發表 查看引用來源
聽講可以先到各投注站買左當曰入場券先...入馬場時必須要掃「安心出行」二維碼,入閘時順便會派一份日歷...係咪咁呢?
唔係先登記入場嗎?E+乜都網上做。
不過,應該都可以。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-8-29 14:43 發表 查看引用來源

唔係先登記入場嗎?E+乜都網上做。
不過,應該都可以。
可能二種方法都得吧...明天投注站開門時詆試下先。

忍!
下個星期就係開鑼日😌💪加油!💯

想問下9月5日沙田站有無火車到馬場站呢!

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-8-29 21:14 發表 查看引用來源
想問下9月5日沙田站有無火車到馬場站呢!
😒開鑼日喎!點解冇?以前九龍塘有專巴去馬場添…依家就唔知,打馬會熱線check吧!

前往最後回覆