上一頁下一頁
發新話題

龍濤閣

收藏  |  訂閱
50  16.2k

498開大, 平到笑, 真唔真呀?:smile_41:

真係有...........

唔通你地唔得.........??

I have been there for many times but only HJ+BJ....no ML.
What number you tried ?

引用:
原帖由 1q2w3e4 於 2008-4-28 01:17 PM 發表
真係有...........

唔通你地唔得.........??
咁你吊過咩number呀師兄?

引用:
原帖由 1q2w3e4 於 2008-4-26 03:37 發表
其實龍濤閣得唔得??

我上次去.......498.....有得吊....都ok

想再去.......

唔知大家有無好介紹??可愛  靚  同  年齡細??

有既話希望可以俾個no.我

唔該

你咪撚吹水9-up
今日先同個經理傾過, 佢話絕無咁ge事, 依舊keep住只做機餐, 但亦都知有邊D女 "送" 俾D客
雖然小弟有開POST 講過呢間場, 但絕無任何著數
呢度只係想拍停你唔好再9-UP, 香港地仲有好多人想DUP 骨 + 出火 ONLY
:smile_38:

$498仲要有張贈眷先係喎。

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-29 11:41 PM 發表

你咪撚吹水9-up
今日先同個經理傾過, 佢話絕無咁ge事, 依舊keep住只做機餐, 但亦都知有邊D女 "送" 俾D客
雖然小弟有開POST 講過呢間場, 但絕無任何著數
呢度只係想拍停你唔好再9-UP, 香 ...
我知你好高級.....但我想話你知.......我講既全是真.......

信唔信就你既事......我同幾個fd去過兩次.....兩次都有開大.......

我而家只係信知邊條女索......拿個no.姐..........

希望你......你自己食唔到.......就唔好話人~9up~

唔該......多謝合作

:smile_34:

引用:
原帖由 jaimetky 於 2008-4-30 02:26 AM 發表
我絕對相信樓主...因為我都試過在龍濤閣開大...
ME 2 :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆