上一頁下一頁
發新話題

龍濤閣

收藏  |  訂閱
50  16.2k

間唔中有一獲半獲拮一定有,但講明498有得開大就冇可能,有張京字既彩色贈券先有得平,樓主你可能撞到個想keep客既女姐

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-1 10:22 PM 發表

多謝你誇獎我 "夠高級", 但絕無因此而作出挑釁 / 挑戰
再者, 唔好意思, 小弟從來對 "食" 的興趣都不大, 所以唔會 "吃不到的葡萄"

而且, 請看清楚小弟樓上的回覆 :
我 ...
唔好意思.....誤會左你......我講sorry

可能我都只係好彩兩次都遇到d囡囡想留客....

因為我上過兩次.....令我誤會左........

同...你講得好對.......希望大家上去食唔到時......唔好fxxk我.......

可能只係你地無本事姐(哈哈哈哈哈哈哈哈哈:smile_30: :smile_30: :smile_30: )(講笑講笑)

引用:
原帖由 1q2w3e4 於 2008-5-2 20:59 發表

唔好意思.....誤會左你......我講sorry

可能我都只係好彩兩次都遇到d囡囡想留客....

因為我上過兩次.....令我誤會左........

同...你講得好對.......希望大家上去食唔到時......唔好fxxk我.... ...
唔好介意我長氣......
呢個場, 打開門口做生意就得 $538 機餐 ONLY, 會有$40 COUPON 送返下次用

小弟亦曾經出過呢個POST, 談及呢個場手骨唔錯, 出火手勢好好
使我覺得好享受, 認為值得介紹
但 "開大" 呢個情況確實非正式的, 經理們的確唔希望太揚, 始終想KEEP 住一班骨友客 & 避免D囡囡爭食

回覆 #7 wing.360 的帖子

498 有過夜咩c hing??:smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-29 11:41 PM 發表

你咪撚吹水9-up
今日先同個經理傾過, 佢話絕無咁ge事, 依舊keep住只做機餐, 但亦都知有邊D女 "送" 俾D客
雖然小弟有開POST 講過呢間場, 但絕無任何著數
呢度只係想拍停你唔好再9-UP, 香 ...
Manager of course say no to you la because not all girl provide ML ma.

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-2 11:45 PM 發表

唔好介意我長氣......
呢個場, 打開門口做生意就得 $538 機餐 ONLY, 會有$40 COUPON 送返下次用

小弟亦曾經出過呢個POST, 談及呢個場手骨唔錯, 出火手勢好好
使我覺得好享受, 認為值得介紹
但 &qu ...
呢個場好出名,口碑甚佳!一直都想試試,不過唔鍾意太多人!:smile_45:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-5-3 02:08 AM 發表

呢個場好出名,口碑甚佳!一直都想試試,不過唔鍾意太多人!:smile_45:
夜小小去囉

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-5-3 02:08 AM 發表

多人去先keep到女
淨英英D場,你又驚姐

聽講利記對車仔個晚
爆到九彩tim

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-5-3 02:08 發表

我都幾怕佢咁爆法, 所以好多時我打定電話去BOOK 定先 & 問定時間, 唔想上到去等太耐

BUT 呢間場的確幾滿意的

小弟最近上去果次都差唔多係兩年前, 所有招呼(locker, 經理)都好好!
只係個休息區既光線太過柔和, 精神唔夠都想zzzzzz...
同埋休息區梳化與梳化之間個茶几仔太窄, 根本唔夠擺兩個人既野!
有次仲擺烏龍, 叫左小弟入房, 囡囡黎左, 至知我至係下個客, 結果梗係請我返出去休息區再等過!
到埋單果陣, 個男經理超唔好意思, 送左張黑色vip卡比我!
咁耐無去, 唔知d裝修有無執過下呢?  :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆