[分享] 樟木頭中心區企街(另附少少足仔/按摩討論) (9/8 #1已加骨妹相)

收藏  |  訂閱
31  12.1k

[分享] 樟木頭中心區企街(另附少少足仔/按摩討論) (9/8 #1已加骨妹相)

舊年(2020)上半年同今年(2021)上半年我都喺樟木頭中心區打躉,亦見證疫情下企街人數上升,所以分享下我嘅所見所聞,如果有喺樟木頭嘅師兄都可以交流下。
樟木頭嘅企街通常會喺舊樓嘅地下樓梯口拉客,上到樓會係啲好殘舊嘅所謂按摩店,細細間房有一張按摩床。純按摩或者推油按摩幾十至一百人仔左右,打埋飛機就公價188人仔。整體質素低,四五十歲阿嬋居多,但好間中都有啲姐姐可食用嘅,始終鹹魚青菜各有所愛。以下就係位置分佈同埋簡介,如果有師兄有印象都可以交流下懷緬下。如有遺漏、補充、評論、問題,歡迎留言。

1. 麵包舖隔離,樓下長期掛住個大聲公loop住播「按摩、推油,请上X楼」。長期無人喺樓下拉客,我咁耐都淨係見過一兩次,仲要望唔真個樣。但係我好記得佢著水手裝,條裙短到遮唔住個內膽,唔算肥但個屎忽好有肉,內膽都就快被佢踭爆,鍾意大屎忽嘅仁兄應該會鍾意。
2. 金舖同運動舖中間,夜晚先會有人。有個濃妝姐姐身裁唔差又唔肥,遠睇年齡below average;另外有個哨牙靚腳姐姐間中喺度,有時又會去咗其他地方。
3. 金豪同大甲中間,夜晚間中先會有人,特點係有養寵物狗。卷髮化妝皮膚唔黑眼都大,著長裙,但可惜小腿粗。
4. 2021年先開,金舖同花檔中間,肥黑阿姐可以不理。花檔個老闆娘就靚,有次見佢坐喺舖頭外面差啲唔小心去問價。
5. 港貨舖隔離,自從舊港貨舖搬咗之後唔知搞咩工程鑽到個地下溶溶爛爛,日頭都會有人,年齡偏大可以不理。但係2021年發現其中有一個30上下、嬌小玲瓏,夜晚先會見到,以企街整體平均值嚟講非常daap得杯落。可能因為佢紅,好少會企喺街,半年來先見過兩三次。有次見佢直接由街外帶個客入去,疑似個客請完佢食飯跟手上樓起機。係我少數有幫襯過嘅,下面有相睇
6. 老媽子附近,後巷十字路口。驚嚇指數爆燈:又肥又醜樣,無咩事唔好入去。但係,4月果陣見到個唔知係咪出嚟做嘅,著住長裙同一個成日同啲企街吹水嘅男人邊行邊吹水,呢個有鄰家婦人feel,如果唔係佢同人吹緊水我肯定會行埋啲觀察下。
7. 夜晚會有人企喺巷口間cafe隔離,無咩特別。
8. 巷口再行過少少,糖水舖隔離。兩個走肥老阿姐,食唔落。
9. 樓梯口個玄關有個木counter,通常坐咗喺度睇手機,所以好難睇得清。夜晚先有人,疑似皮膚白有紋身嘅蒲女(唔後生),可惜時機唔啱唔知底細。
10. 日頭都會有人,普通阿姐一個。試過見到2號位個哨牙姐姐喺果度。
11. 日頭都會有人,普通阿姐一個。
12. 粥城隔離,驚嚇為主。
13. 證券行路口,有個阿姐個樣唔差,但腿粗。
14. 3號位姐姐2020年果陣喺呢度打躉。呢個位又奇怪:唔係日日開,平時有個唔開胃嘅肥阿姐坐喺木counter,但有一兩次日頭有見到青春少艾同佢坐一齊吹水。呢間唔知咩玩法。
15. 牛雜舖同內衣舖隔離,有個包包面靚腳姐姐係我杯茶,係我少數有幫襯過嘅。但今年五六月果陣樓下整污水渠掘地,之後間嘢就無咗,個姐姐亦都不知去向。
16. 皮具舖隔離,其中一個阿姐有年紀樣唔靚但皮膚白雪雪同筷子腳。2020年原本喺5號位搵食,我當時就喺5號位幫襯佢,但之後都係無翻食嘅慾望。另外仲有兩個阿姐,無咩特別。

5號位嬌小玲瓏靚姐姐睇相位:

另外我知道足仔/按摩有邪嘢,但無窿路又唔敢walk in,可以玩陌陌,有好多足女有ac,但提防假相。我就係喺陌陌識咗個白淨高佻長腿骨妹,仲要咁啱住我樓下。
(9/8 更新)有相睇啦:

按摩嘅話依家興一個叫「按个摩」嘅app,有好多個體戶提供上門按摩,啱啱講果個骨妹都有用呢個app。iPhone嘅話要將app store個地區改做中國大陸先download到。

廣開係邊
廣開係邊

zmt 係我去 sn 的主場

見到了,廣開

1  2  3
14  15  16
係好旺的主道

有用既資料。可惜未上到去。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-8-30 21:36 發表 查看引用來源
廣開係邊
廣開係邊

zmt 係我去 sn 的主場
師兄口中嘅sn係咪即係有涼沖有監躉衫換果種?我老虎乸話呢種叫水療喎~ 反正水療我淨係知新都會酒店有,正過正骨水...
講開金龍茶餐廳斜對面(變電機組擋住)都有一檔,不過淨係日頭喺對面馬路遠望過,質素都係可以不理。

天和商場出面原來有十幾檔,我成日行過都唔覺得有企街,可能我個樣唔夠淫啦… 唔夠性飢渴… 廣開就在 左下角 SN 就好耐無去過。

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-8-31 03:35 發表 查看引用來源
天和商場出面原來有十幾檔,我成日行過都唔覺得有企街,可能我個樣唔夠淫啦… 唔夠性飢渴… 廣開就在 左下角 SN 就好耐無去過。
唔關樣事,佢(個荷包)仲飢渴過你。只要你係正常男人一個、唔係同女人/小朋友同行嘅話佢都會撩你。晚飯時間之後去行下,行慢啲、金睛火眼、多啲望埋對面馬路、內心飢渴啲,就會見到架啦。

thx for sharing

咁攪笑~!咁我要多啲一個人行吓啦…

樟木頭多年前嘅主場,不過從來冇玩過企企!😅

前往最後回覆