[分享] 樟木頭中心區企街(另附少少足仔/按摩討論) (9/8 #1已加骨妹相)

收藏  |  訂閱
31  12.1k

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2021-8-31 14:08 發表 查看引用來源
樟木頭多年前嘅主場,不過從來冇玩過企企!😅
可能以前多嘢玩,咪唔使玩企企囉。依家無嘢玩,咪退而求其次囉。
不過企企有度好,可以直奔主題,趕時間偷跳一流。但質素真係麻麻,睇得多個人要求都低咗。

引用:
原帖由 theforce 於 2021-8-30 23:17 發表 查看引用來源
師兄口中嘅sn係咪即係有涼沖有監躉衫換果種?我老虎乸話呢種叫水療喎~ 反正水療我淨係知新都會酒店有,正過正骨水...
講開金龍茶餐廳斜對面(變電機組擋住)都有一檔,不過淨係日頭喺對面馬路遠望過,質素都係可以不理。 ...
SN 係東莞桑拿呀
水療真係小兒科了

新都會以前都有東莞 SN

不過,我以前去開廣開同花園酒店的 sn 的

我以前都成日幫親金龍茶餐廳的
做完 sn 就去食下午茶
跟住去餐廳對面那間乜乜康健按摩

可惜 2014 年 2 月開始
我既生活習慣,切底改變了

引用:
原帖由 emau1 於 2021-8-31 21:13 發表 查看引用來源
SN 係東莞桑拿呀
水療真係小兒科了

可惜 2014 年 2 月開 ...
唔好意思誤會咗你意思添,我2017年因為其他原因先踏足樟木頭。

我以前去開CP,做完SN又係會食個tea先返歸,不過俱往矣!2014年2月...我呢世人都會記得呢個日子...

引用:
原帖由 theforce 於 2021-8-31 21:50 發表 查看引用來源
唔好意思誤會咗你意思添,我2017年因為其他原因先踏足樟木頭。

我以前去開CP,做完SN又係會食個tea先返歸,不過俱往矣!2014年2月...我呢世人都會記得呢個日子... ...
唉...唔好提喇. 當年食左件19碎2次佢就返老家過年, 之後從良了.

引用:
原帖由 emau1 於 2021-8-31 05:13 發表 查看引用來源
SN 係東莞桑拿呀
水療真係小兒科了

可惜 2014 年 2 立一一一一月開 ...
以前東莞水療全部喺大場正骨水,有大池,乾濕蒸,電影院同深圳大塲一樣,同東莞桑拿一正一邪,玩家就知。但當然玩桑拿多,我哋就例牌下午水療正骨,夜晚夜總會唱歌玩囡.。

引用:
原帖由 theforce 於 2021-8-31 21:50 發表 查看引用來源

我以前去開CP,做完SN又係會食個tea先返歸,不過俱往矣!2014年2月...我呢世人都會記得呢個日子... ...
c 兄是否在 zmt 工作落地生根了

呢度有小香港之稱

衣家賣老翻的幾間鋪頭
仍然生存到嗎?
我以前成日去買碟的
因為我唔識 bt 呢味野

那間鋪頭的是頭婆同我幾熟下
以前佢係小雨天入邊商場鋪頭
我已經幫親佢

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-9-1 08:55 發表 查看引用來源

唉...唔好提喇. 當年食左件19碎2次佢就返老家過年, 之後從良了.
係米一字鮑先
一字鮑好彩我都食過

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-1 15:24 發表 查看引用來源

以前東莞水療全部喺大場正骨水,有大池,乾濕蒸,電影院同深圳大塲一樣,同東莞桑拿一正一邪,玩家就知。但當然玩桑拿多,我哋就例牌下午水療正骨,夜晚夜總會唱歌玩囡.。 ...
紅門 c 兄果然係一個 experienced 既高級玩家

東莞既水療大場
都應該有男人想要既服務提供的

因為,那是東莞

引用:
原帖由 emau1 於 2021-9-1 05:33 發表 查看引用來源
紅門 c 兄果然係一個 experienced 既高級玩家

東莞既水療大場
都應該有男人想要既服務提供的

因為,那是東莞
想當年祖國繁榮娼盛,全國皆G,CP是全國美食中心,貨廉物美,一個大warehouse有幾百件不同貨品,任君選擇。揼骨塲無靚G,享受正骨才是正道。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-9-1 21:26 發表 查看引用來源
c 兄是否在 zmt 工作落地生根了

呢度有小香港之稱

衣家賣老翻的幾間鋪頭
仍然生存到嗎?
我以前成日去買碟的
因為我唔識 bt 呢味野

那間鋪頭的是頭婆同我幾熟下
以前佢係小雨天入邊商場鋪頭
我已經幫親佢 ...
而家邊仲有人賣老翻呀?我六七年前買部藍光機都未用過。
冇人買碟起碼5年。開間碟舗賣乜𨳍吖?

前往最後回覆