[分享] 樟木頭中心區企街(另附少少足仔/按摩討論) (9/8 #1已加骨妹相)

收藏  |  訂閱
31  12.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-2 01:39 發表 查看引用來源

想當年祖國繁榮娼盛,全國皆G,CP是全國美食中心,貨廉物美,一個大warehouse有幾百件不同貨品,任君選擇。揼骨塲無靚G,享受正骨才是正道。
我呢啲老野,下午一定係正骨。夜晚先KTV搵女過夜。
如下晝搞咗,該晚"萬事起頭難"。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-9-1 21:28 發表 查看引用來源
係米一字鮑先
一字鮑好彩我都食過
唔好提咯, 揾唔番. 年紀又一路大, 通關都好難再食到

影碟舖無了!去天和睇電影先廿蚊…

想當年三正半山酒店KTV每晚都有幾百年青貌美囡囡任君選擇

引用:
原帖由 emau1 於 2021-9-1 21:26 發表 查看引用來源
c 兄是否在 zmt 工作落地生根了

呢度有小香港之稱

衣家賣老翻的幾間鋪頭
仍然生存到嗎?
我以前成日去買碟的
因為我唔識 bt 呢味野

那間鋪頭的是頭婆同我幾熟下
以前佢係小雨天入邊商場鋪頭
我已經幫親佢 ...
疫情其間要睇住隻老虎乸同化骨龍,所以有好一段時間喺zmt量地。
早兩年天和隔離、金豪一品對面好似係有間賣影碟,但好似執埋,唔肯定,行過老馮唔會望入去。
疫情後啲舖頭變咗好多啦,好多都無做轉咗手,但總係有新人入場落搭,一雞死一雞鳴。
連金豪一品都執咗,丟空咗好耐最近開咗間串燒。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-9-3 12:10 發表 查看引用來源
今時今日係飲茶首選,老虎乸話綜觀成個zmt係嗰度嘅食物質素先為之好,佢阿爸嚟zmt探佢都係帶佢去嗰度飲早茶。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-9-2 20:10 發表 查看引用來源
想當年911恐襲twin tower時我正在三正半山玩,朋友衝入房話有大件事發生,我地成班人走曬落地下小姐休息室睇電視轉播。當年因為橋頭三正個媽咪肥媽轉咗過去,我成日去捧傷,眨下眼,啱啱20年。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-4 13:45 發表 查看引用來源

想當年911恐襲twin tower時我正在三正半山玩,朋友衝入房話有大件事發生,我地成班人走曬落地下小姐休息室睇電視轉播。當年因為橋頭三正個媽咪肥媽轉咗過去,我成日去捧傷,眨下眼,啱啱20年。 ...
聽講
塘下的 3 +ve 1/2 hill
d 女,係正好多,好多

我只去過 zmt 的 3 + 的 sn
一次

d jc 的質素都係一般摭

都係去返廣開,花園,算了
平d
廣開又有裸選

講囡正當然係首推太子酒店啦,無論KTV,SN,酒吧拳手...個個都中上質素

回覆 29# ngtungsee 的帖子

呢D已經糸2零零尾2零一零頭時期,永遠無得同90年代2千頭時期比哈哈,無計越耐之前越好玩又易介女乜柒都有得你玩哈哈哈哈。。。。

前往最後回覆