上一頁下一頁
發新話題

肛交係咪要灌腸?

收藏  |  訂閱
104  9.9k

肛交係咪要灌腸?

如題!!!試過同老公玩過後面
不過就係玩具放後面,老公入前面~~
過次無做過仼何準備!
想問下如果老公要入後面係咪就要灌下腸呢?

最好啦, 玩得都玩得安心D

引用:
原帖由 sp6151 於 2021-8-31 16:10 發表 查看引用來源
如題!!!試過同老公玩過後面
不過就係玩具放後面,老公入前面~~
過次無做過仼何準備!
想問下如果老公要入後面係咪就要灌下腸呢?
唔一定
試過一次, 最擔心果樣o野都冇出現到
有人話啫啫插到入去果個section 一般情況下好少會有一大pat 果d 野集結o既 除非你好識揀時間o黎插啦
不過一定一定要戴套囉, 要保護一下男方因為難免會有細菌...

同埋唔知你係咩玩具, 有幾大支, 不過啫啫入去第一次真係超痛, 個人覺得痛過破處同埋被打好多
或者係果日狀態差承受能力低o左卦   注意潤滑, 買定多支, 呢d 錢唔慳得

灌醉吓佢條肉腸..........

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-1 09:03 發表 查看引用來源

唔一定
試過一次, 最擔心果樣o野都冇出現到
有人話啫啫插到入去果個section 一般情況下好少會有一大pat 果d 野集結o既 除非你好識揀時間o黎插啦
不過一定一定要戴套囉, 要保護一下男方因為難免會有細菌... ...
好似唇膏型咁嘅震蛋!我都仲接受到嘅!
如果咁痛我就真係要考慮下😂😂
破處我已經痛到想殺咗我老公!
仲要試咗好耐先入到🤣🤣

引用:
原帖由 sp6151 於 2021-9-2 14:37 發表 查看引用來源

好似唇膏型咁嘅震蛋!我都仲接受到嘅!
如果咁痛我就真係要考慮下😂😂
破處我已經痛到想殺咗我老公!
仲要試咗好耐先入到🤣🤣
其實都係因人而異卦
入去頭幾吓係會痛, 但之前有條友話忍過咗之後就會有種好另類嘅奇妙感覺 😂 都係頭一次俾人肛交
我相信佢唔係呃我的
同埋講淸楚少少當日我自己狀態真係不太好,係結婚當日,因為之前同佢已經玩過好多嘢唯獨是後面仲係處,專登揀果日俾佢破處嘅 ☺️
但勞碌咗成日果晚真係攰到仆街囉,表現難免有D失準,平時都ok忍得㗎😁
所以唔好俾我一個個別例子嚇怕😜

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

...

嘻嘻我回來啦  

妳說的狀態固然有影響 但歸根究底陰道總有點彈性 小孩都可以從那裡出來呢
破處只是一點點的撕裂罷了
至於肛門本來就不是一個用來容納外來之物的器官 所以進入時候的痛楚應該比前面洞洞厲害很多
亂猜的   
不過想想老公會有多舒服 那時候就忍過去了

但是蛇蛇說得非常對 一定要用安全套 既然都願意犧牲自己來換取愛人的快樂 多做一點好好保護他 像眼睛 口腔 性器官這些經常潮濕的地方 細菌感染發炎的滋味實在太難受了 而且很長時間都難以痊癒

第一次肛交一定要用多啲KY 再加安全套 如果唔係好難開發到

仲有仲有 衛生少少 最好每次玩後面都要灌一灌腸沖乾淨先

女人被肛交其實爽唔爽?
引用:
原帖由 保持現在 於 2021-9-5 02:12 發表 查看引用來源
第一次肛交一定要用多啲KY 再加安全套 如果唔係好難開發到

仲有仲有 衛生少少 最好每次玩後面都要灌一灌腸沖乾淨先

回覆 9# 幪面超人 的帖子

都爽㗎 仲好羞恥添⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆