上一頁下一頁
發新話題

有無人鍾意比女人顏面騎?一齊分享下

收藏  |  訂閱
175  24.2k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-9-10 10:34 發表 查看引用來源

果度大,又未必能 “干”
能干緊要d

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-9-10 10:26 發表 查看引用來源

不可以坐主人臉,只能諗下。
真的,諗到都爽.....

自己控制?咁主人做乜呀?
其實主人要玩o既都仲有好多o野可以玩

利申: 七年啦! 七年佢都係俾我坐過不足五次 (好似係3 )

可以伸上去玩波波, 或者伸直 (到女方後面) 玩腳腳
一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底, 唔可以話舒服, 因為本來就係唔舒服o既
但係好興奮好興奮, 有幾次真係嗌到喉嚨痛咁滯
不過效果可能因人而異

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-10 12:47 發表 查看引用來源

利申: 七年啦! 七年佢都係俾我坐過不足五次 (好似係3 )

一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底, 唔可以話舒服, 因為本來 ...
一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底...你坐住佢點做到?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 12:58 發表 查看引用來源

一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底...你坐住佢點做到?
坐啫, 又唔係成個人壓住佢
女上果陣都可以, 顏面騎點解唔得?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-10 13:12 發表 查看引用來源

坐啫, 又唔係成個人壓住佢
女上果陣都可以, 顏面騎點解唔得?
我諗起腳底按摩, 咁真係唔舒服喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-10 12:47 發表 查看引用來源

一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底, 唔可以話舒服, 因為本來 ...
蛇姐七年只都是玩過五(3)次,我就完全未試過,只是覺得這件東西不可以坐在主人面上的。
雖然冇得同主人咁玩,諗下都好興奮....
有時幻想下比主人大力咁啜,裡面乜野都被啜哂出嚟時.....

玩腳板又真係刺激,被主人的大手用力咁揸緊腳掌,個啲又痛又痠麻的冇力掙扎,感覺自己就係主人的寵物,真係揩到由心咁嗌出嚟。

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 10:35 發表 查看引用來源

能干緊要d
其實主人最能干就是扎.....
😊😊

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-9-10 14:15 發表 查看引用來源

其實主人最能干就是扎.....
😊😊
扎成日? 扎邊度?

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 14:04 發表 查看引用來源

我諗起腳底按摩, 咁真係唔舒服喎
唔舒服?
我講緊係R 腳板底o既痕癢...
如果你講o既腳底按摩唔舒服係痛, 一個可能係按你果條友手勢唔掂一係就腳板底唔知咩對應穴位果個器官有毛病啦
但願係前者

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-9-10 14:13 發表 查看引用來源

蛇姐七年只都是玩過五(3)次,我就完全未試過,只是覺得這件東西不可以坐在主人面上的。
雖然冇得同主人咁玩,諗下都好興奮....
有時幻想下比主人大力咁啜,裡面乜野都被啜哂出嚟時.....

玩腳板又真係刺激,被主人的大手用力咁 ...
入面有咩可以啜晒出o黎 粟米粒?
我近墨者黑, 有d 野唔怪得我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆