上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡女性高潮有什麼反應呢?

收藏  |  訂閱
53  10.9k

你喜歡女性高潮有什麼反應呢?

女性高潮反應個個都好吾同,有D會挺胸,有D會淫叫,有D會抽筋!但有D就反應不大,身經百戰的你又最想看到有什麼反應呢?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:18 發表 查看引用來源
女性高潮反應個個都好吾同,有D會挺胸,有D會淫叫,有D會抽筋!但有D就反應不大,身經百戰的你又最想看到有什麼反應呢?
女性又最想看到男伴高潮有什麼反應呢?

回覆 1# giraffe2 的帖子

喜歡看著她身體動作的反應,淫蕩的叫床聲

傳教仕式:又又脚大力夾我條腰
半邊鵝脾:大力揸我手臂
狗仔:女方頭向天呻吟,或轉頭好淫望我,又或扮狗叫.
唔同花式唔到反應

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:18 發表 查看引用來源
我鍾意囡囡將近高潮時, 大聲講粗口. "你條鳩好硬呀, 大力d屌啦, 我要你屌爆我個閪, 射晒d精入我閪窿....". 通常, 吾夠三分鐘我就射精.

一路屌, 條女反晒白眼又伸條脷出黎, 西水係咁流出黎, lin 頭扯到硬晒

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-9-13 18:15 發表 查看引用來源
我鍾意囡囡將近高潮時, 大聲講粗口. "你條鳩好硬呀, 大力d屌啦, 我要你屌爆我個閪, 射晒d精入我閪窿....". 通常, 吾夠三分鐘我就射精.
有点做戲取悅對方,毫不自然之感

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-9-12 07:04 發表 查看引用來源
喜歡看著她身體動作的反應,淫蕩的叫床聲
發出呻淫聲扭動蛇腰,再淫叫快D比晒我已好刺激呀!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-9-13 18:15 發表 查看引用來源
有呢種表現嘅囡囡肯定係極盡任蕩。

老婆高潮後繼續插,鍾意望住佢典嚟典去個樣,每插一下都求我停就最high。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆