上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡女性高潮有什麼反應呢?

收藏  |  訂閱
53  10.9k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:21 發表 查看引用來源

女性又最想看到男伴高潮有什麼反應呢?
叫, 一定要叫
"啊~~"
"o黎啦... o黎啦...."

(間唔中讚我一兩句唔駛錢o既)

(唔想讚o既俾d 指令都得)

回覆 5# hkg369 的帖子

Hihi地時我都會咁嗌(但吾會有d粗口字)

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-9-16 14:03 發表 查看引用來源
Hihi地時我都會咁嗌(但吾會有d粗口字)
X2
平時我同老公仔都會互相屌老母+屎尿屁經常掛o係口邊
但係做愛果陣講會覺得好怪囉
自己好細聲咁 oh shit (英文) 就ok

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-15 08:11 發表 查看引用來源

有呢種表現嘅囡囡肯定係極盡任蕩。
平衡兄, 好有見地. 遇到呢種女, 屌少d都吾得.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:18 發表 查看引用來源
女性高潮反應個個都好吾同,有D會挺胸,有D會淫叫,有D會抽筋!但有D就反應不大,身經百戰的你又最想看到有什麼反應呢?
不同嘅女友,有不同嘅高潮嘅反應,有D係差唔多,我至鍾意係見倒佢地乳頭超凸起,忘我嘅淫亂表情,全身抖震,聽到嬌嗲嘅呻吟聲,同埋條J感覺到佢入面陰道極之濕潤同收縮,好似要榨乾我D精咁樣。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:18 發表 查看引用來源
女性高潮反應個個都好吾同,有D會挺胸,有D會淫叫,有D會抽筋!但有D就反應不大,身經百戰的你又最想看到有什麼反應呢?
挺胸啦 佢一挺胸即刻捧住佢個屎忽插多幾野一齊高潮

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-10-11 11:48 發表 查看引用來源

我至鍾意係見倒佢地乳頭超凸起,忘我嘅淫亂表情,全身抖震,聽到嬌嗲嘅呻吟聲,同埋條J感覺到佢入面陰道極之濕潤同收縮,好似要榨乾我D精咁樣。 ...
呢d淫婦係極品嚟

回覆 17# bonpark 的帖子

我都會有以上反應,我真係淫婦

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-10-12 14:19 發表 查看引用來源
我都會有以上反應,我真係淫婦
享受高潮嘅真反應👍👍👍

回覆 19# glock19B2 的帖子

咪係囉,一D都吾算淫啊....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆