上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你喜歡女性高潮有什麼反應呢?

收藏  |  訂閱
53  10.9k

我鍾意淫婦,淫婦玩乜都同你玩,又可以日日砌。

回覆 21# bonpark 的帖子

你同過好多淫婦玩咩??

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-9-11 06:18 發表 查看引用來源
女性高潮反應個個都好吾同,有D會挺胸,有D會淫叫,有D會抽筋!但有D就反應不大,身經百戰的你又最想看到有什麼反應呢?
高潮嘅反應都各有不同,
剛開始口話好舒服,好硬,好入頂到子宮
中段合起雙眼手按男方屁股推加快開始扭腰好多水
尾段屁股升高全身抖震,陰道口收縮,陰道內會好似吸精咁一下一下劣陰莖。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-10-12 15:46 發表 查看引用來源
咪係囉,一D都吾算淫啊....
你有無試過高潮時叫男方啜乳頭?
有些會加大反應好喜歡有些會鬧不准,試過反鹰大到啜下都陰道收一下。

回覆 24# sagax 的帖子

陰道高潮時收縮會使男方更刺激更爽

回覆 24# sagax 的帖子

有啊, 我會挺胸,自己都感覺到乳頭超凸同超敏感, 之後佢啜落去就超興奮, 妹妹會收縮咁啜住支熱棒, 如是者好多次之後佢都好快到高潮射出

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-10-13 15:39 發表 查看引用來源
有啊, 我會挺胸,自己都感覺到乳頭超凸同超敏感, 之後佢啜落去就超興奮, 妹妹會收縮咁啜住支熱棒, 如是者好多次之後佢都好快到高潮射出
這個反應男生最喜歡👍👍🥰🥰

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-10-13 15:39 發表 查看引用來源
妳有冇慾望同健碩黑人做愛更加刺激呀?🤪🤪🤪

回覆 28# giraffe2 的帖子

咦, 你點知架?
其實呢個係我幻想的其中一個場景..
其他幻想仲有比人强X, 輪x

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-10-14 09:15 發表 查看引用來源
咦, 你點知架?
其實呢個係我幻想的其中一個場景..
其他幻想仲有比人强X, 輪x
哈哈~咁有幻想力🤪🤪🤔🤔男人唔會有這個幻想🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆