唔戴套懷孕機會

收藏  |  訂閱
13  6.2k

唔戴套懷孕機會

如果無戴套插入幾下,之後再戴套插入到射精?或者全程唔戴但外射,有個機會大唔大?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-14 01:12 發表 查看引用來源
如果無戴套插入幾下,之後再戴套插入到射精?或者全程唔戴但外射,有個機會大唔大?
後生仔机會大好多🤪😜

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-14 01:12 發表 查看引用來源
通常我都係唔戴套同老婆做愛,喺想射精嗰刻抽出嚟。

引用:
如肯定自己一定唔會要小朋友, 都係安全d好

機會高或低都好, 仲係叫有機會

如果大家真係想冇套的快樂, 就諗下其他可行的避孕法方

你黑起上黎,乜嘢都有機會

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-15 16:16 發表 查看引用來源
你黑起上黎,乜嘢都有機會
做老竇是喜事呀😅😅🤭🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-14 13:36 發表 查看引用來源

通常我都係唔戴套同老婆做愛,喺想射精嗰刻抽出嚟。
有冇試過中招?咁你射係邊?

機會是一定有的 任何避孕方法都有 只是高低的問題罷了
我們已經好久沒有用安全套 (除了肛交 這個一定要用)
每次都是妳說的外射 好幾年了 不知道算不算一件好事 但沒有意外
我覺得外射要達至避孕效果最關鍵是男生的操作
他幾乎每次都是在我嘴裡或者臉上爆發 而很明顯的 比如在嘴裡的話
就是他抽出來之後還要替他口交好一會他才射精
射精是男生的感覺 他們要在感到高潮來臨之前提早抽出
這一定要他自己才能掌握
體位應該也很重要 女生主導的話他們要抽出來難免會延誤吧

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-9-15 23:24 發表 查看引用來源
有冇試過中招?咁你射係邊?
未試過中招。
主要都係射喺佢乳房,肚臍 甚至陰毛上面 ,有時如果佢high high哋就塞入佢個口, 等佢幫我口爆。

吾戴真係好大機會中,所以我keep住食藥

前往最後回覆