上樓骨一問

收藏  |  訂閱
29  12.9k

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-18 11:19 發表 查看引用來源
以前唔係咁可能依家變左,咁囡囡咪重冇生意,都唔知邊個諗出來。我聽相熟囡囡講其他人都只係床尾機。
尖沙咀有啲士巴啲女寫明半解唔除下路冇得扣妺妹一樣爆鈡,跟本唔憂做,咸濕佬太多

話時話,小弟都去唔少樓上骨,真係未試過床尾機🙅🏻 通常都係咁上下就企係你身邊,最基本都除浄條底底,隔底底摸,通常都冇問題,比唔比扣妹妹,當然要睇自己功力,人地都有阿媽生,人心肉做,求開心啫🤣 如果想扣妹妹,食大餐,點解唔上桑拿或指壓 🤔

回覆 12# larry66 的帖子

同意師兄講得啱,有道理!

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-9-18 14:47 發表 查看引用來源

尖沙咀有啲士巴啲女寫明半解唔除下路冇得扣妺妹一樣爆鈡,跟本唔憂做,咸濕佬太多
樓上骨唔比摸下面好正常,就算去141都未必會比你摸下面。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-19 16:52 發表 查看引用來源
樓上骨唔比摸下面好正常,就算去141都未必會比你摸下面。
老尖士巴妹八成以上可以摸妹妹,可以扣嘅就一啲啲!
出火收過千抵唔抵見仁見智

根本不能一概而論,寫明表示主動權在佢,你手多佢已經即時可以拒絕你。到時問下佢咪知堅定流,床尾機個啲已經冇得摸一定無,有啲混熟咗先有。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-9-15 15:23 發表 查看引用來源
唔一定喎,
反而深水埗全套免問比較少喎,
師兄遇上咁多床尾機算好彩咯。
c兄咩機先算唔好彩?
小弟新手請指教。

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-9-28 16:38 發表 查看引用來源
根本不能一概而論,寫明表示主動權在佢,你手多佢已經即時可以拒絕你。到時問下佢咪知堅定流,床尾機個啲已經冇得摸一定無,有啲混熟咗先有。
樓上骨唔同141,樓上骨無熟客好難做,囡囡唔比揸就一次過無下次。

回覆 18# qwertyuiop2016 的帖子

以SSP嚟講,舊四電約嘅晶晶、BiBi,之前仲有個YoYo(唔見廣告一排了),佢哋都係出晒名床尾機,波皮都冇機會掂,最多都係俾人摸住腳,咪一樣好多熟客翻啅。你同我冇得揸就無下次,但有啲人上去搵技師純粹旨在搵人吹水架,醉翁之意不在出火呢!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-9-29 02:56 發表 查看引用來源
以SSP嚟講,舊四電約嘅晶晶、BiBi,之前仲有個YoYo(唔見廣告一排了),佢哋都係出晒名床尾機,波皮都冇機會掂,最多都係俾人摸住腳,咪一樣好多熟客翻啅。你同我冇得揸就無下次,但有啲人上去搵技師純粹旨在搵人吹水架,醉翁之意不在 ...
我去尖沙咀搵士巴妹唔好話唔俾摸,去兩次冇茄輪打都唔會再搵😀😀😀

前往最後回覆