上樓骨一問

收藏  |  訂閱
29  12.9k

回覆 12# larry66 的帖子

指壓,桑拿大部份女唔識揼

回覆 18# qwertyuiop2016 的帖子

佢哋大把客,唔憂無得做

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-9-29 18:20 發表 查看引用來源
佢哋大把客,唔憂無得做
尤其是而家封咗關冇得北上同外遊,焗住留港消費,又冇咗班七日鮮北妹同外地胭脂來港爭食,雖然疫情對佢哋都有影響,但真係唔憂冇麻甩佬上門,攪到佢哋加晒價啦!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-9-29 19:14 發表 查看引用來源

尤其是而家封咗關冇得北上同外遊,焗住留港消費,又冇咗班七日鮮北妹同外地胭脂來港爭食,雖然疫情對佢哋都有影響,但真係唔憂冇麻甩佬上門,攪到佢哋加晒價啦! ...
連有啲士巴妹只做半解都日日爆鐘

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-9-29 18:20 發表 查看引用來源
佢哋大把客,唔憂無得做
肥C9都大把熟客搵, 仲吾成機搵多D. 起機一刻, 扯高胸圍揸波, 加$50小費

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-9-29 02:56 發表 查看引用來源
以SSP嚟講,舊四電約嘅晶晶、BiBi,之前仲有個YoYo(唔見廣告一排了),佢哋都係出晒名床尾機,波皮都冇機會掂,最多都係俾人摸住腳,咪一樣好多熟客翻啅。你同我冇得揸就無下次,但有啲人上去搵技師純粹旨在搵人吹水架,醉翁之意不在 ...
有邊個骨妹冇得吹水呀駛揾佢地,當然我係呢度都講過好多次,呢個世界儍佬多。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-10-3 02:03 發表 查看引用來源

有邊個骨妹冇得吹水呀駛揾佢地,當然我係呢度都講過好多次,呢個世界儍佬多。
試過尖咀嗰幾次,次次都係part1時已經摸大髀到內側到式褲邊到sip 埋入去 part2必定入埋中指 波就一定揸埋 有次條女 我問佢摸唔摸得 佢即刻除埋條襪褲 直接去除阻礙超正!

回覆 5# uji_lover 的帖子

梗糸啦,D佬咪一樣揀女,靚女,身材正,波又靚哈哈哈哈。。。。

正正經經叫雞好過啦,搞乜鬼嘢床尾機,晒氣。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-10-5 22:29 發表 查看引用來源
正正經經叫雞好過啦,搞乜鬼嘢床尾機,晒氣。
你有冇發覺呢區9成都係講揼骨。

前往最後回覆