搵女出嘢On9 一問

收藏  |  訂閱
19  7.7k

搵女出嘢On9 一問

小弟第一次搵女出嘢,想問如果條女答左一q一個鐘幾錢。我除左扑佢射一次前,我係咪可以任錫任摷佢?定要另外講定?我怕佢只係俾我屌,唔做得其他嘢😅 麻煩各師兄指點,萬分感激🙏

比條女我屌,屌完話你聽。

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 08:19 發表 查看引用來源
小弟第一次搵女出嘢,想問如果條女答左一q一個鐘幾錢。我除左扑佢射一次前,我係咪可以任錫任摷佢?定要另外講定?我怕佢只係俾我屌,唔做得其他嘢😅 麻煩各師兄指點,萬分感激🙏 ...
1. 你就想邊有一個鐘,最多咪半個鐘!如果係青頭仔可能一兩個字搞撚掂!(吹 9 爆左)😄

2. 睇少 D 日本 AV 啦!任錫任摷在現實中係無可能既事,因為佢會用太極拳對付你!通常都係揸下掂下….仲有拒絕打車輪的 !除非你俾得起錢玩高鐘就可以任錫任摷既

3. 除左屌,你仲想做其他乜嘢?
叫雞流程都係:揸,吹,屌,射 !無其他野….
有 D 囡可以玩 SM ,不過係佢 SM 你唔係你 SM 佢 😄

回想當年,我第一次係同班 friend 返大陸打仗,包條幼幼女屌一晚不亦樂乎!

回覆 3# ccwu56x2 的帖子

多謝哂咁詳細解答😁
其實我預左好快出嘢!但主要我想玩佢對大波,我諗住就算幾分鐘出完,可唔可以向剩返啲時間係咁揸同啜佢對波😆

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 13:00 發表 查看引用來源
多謝哂咁詳細解答😁
其實我預左好快出嘢!但主要我想玩佢對大波,我諗住就算幾分鐘出完,可唔可以向剩返啲時間係咁揸同啜佢對波😆
後生仔,交多點學費自然一里通,百里明。

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-15 21:00 發表 查看引用來源
多謝哂咁詳細解答😁
叫G出野就一定踢你走喇!

去西記揾西施,摸完楂完屌又得,屌完再揸再啜都得。

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 13:00 發表 查看引用來源
多謝哂咁詳細解答😁
做愛先可以有得打茄輪,淨系屌閪唔算系做愛,只可以叫扑嘢!
同埋你點知對方一定系大波?

引用:
多謝哂咁詳細解答😁
交易係兩個人既事
正常流程係有,最後都係買賣雙方兩個人傾
最好講清楚你想點
對方拒絕可以另找他人,或者加錢睇下有無deal

回覆 7# ho501501 的帖子

其實約左個ptgf,有哂相同video先約,不過可能俾人呃都唔定😆。遲啲有機會報告返😅
多謝咁多位先🙏

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 16:30 發表 查看引用來源
其實約左個ptgf,有哂相同video先約,不過可能俾人呃都唔定😆。遲啲有機會報告返😅
多謝咁多位先🙏
2829兄, 最好入房時, 同條女約略講一講你的要求. 我試過一齊沖完涼後, 隻臭X先至話吾可以揸波&啜lin, 只可以男上女下屌閪. 好無引!

前往最後回覆