搵女出嘢On9 一問

收藏  |  訂閱
19  7.7k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-9-16 17:45 發表 查看引用來源
2829兄, 最好入房時, 同條女約略講一講你的要求. 我試過一齊沖完涼後, 隻臭X先至話吾可以揸波&啜lin, 只可以男上女下屌閪. 好無引!
這樣只可叫扑野,不能説是做愛😑😑😑

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 16:30 發表 查看引用來源
其實約左個ptgf,有哂相同video先約,不過可能俾人呃都唔定😆。遲啲有機會報告返😅
多謝咁多位先🙏
約過 ptgf 都懸崖勒馬,
計過條數唔會平.
好怕是"局",慎之 !

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-9-15 23:53 發表 查看引用來源

做愛先可以有得打茄輪,淨系屌閪唔算系做愛,只可以叫扑嘢!
同埋你點知對方一定系大波?
成日到NC玩都有同哟囡打茄輪,点解要扑野先可以打,大驚小怪。

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 00:30 發表 查看引用來源
其實約左個ptgf,有哂相同video先約,不過可能俾人呃都唔定😆。遲啲有機會報告返😅
多謝咁多位先🙏
老G都嫌九你煩,仲話约左個ptgf,唔呃你有鬼。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-16 15:39 發表 查看引用來源

叫G出野就一定踢你走喇!

去西記揾西施,摸完楂完屌又得,屌完再揸再啜都得。
去完西記 我諗佢會改變佢嘅癖好 再唔係佢永遠都唔會 在有興趣 去打波

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 13:00 發表 查看引用來源
多謝哂咁詳細解答😁
其實我預左好快出嘢!但主要我想玩佢對大波,我諗住就算幾分鐘出完,可唔可以向剩返啲時間係咁揸同啜佢對波😆
出完野就踢你走下一位啦!除非你唔係快槍手就可以慢慢玩

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-9-16 15:22 發表 查看引用來源

後生仔,交多點學費自然一里通,百里明。
二十幾年來,我交既學費都唔少 😄

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-9-16 15:39 發表 查看引用來源

叫G出野就一定踢你走喇!

去西記揾西施,摸完楂完屌又得,屌完再揸再啜都得。
第一次印象最重要!如果去西記,一陣嚇撚到陽痿….哈哈

引用:
原帖由 giggs2829 於 2021-9-16 16:30 發表 查看引用來源
多謝咁多位先🙏
Ptgf 最搵笨柒,呢樣唔得個樣唔得又呃錢,留返 D 錢去一樓一實戰好過啦!

回覆 18# ccwu56x2 的帖子

第一次就唔好去西記,太亂晒籠😆去皇宮,正常啲,後生啲 (後生極都 40 路)😂

前往最後回覆