上一頁下一頁
發新話題

長沙灣 電約 雯雯

收藏  |  訂閱
195  84.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-19 12:36 發表 查看引用來源
師兄...求地址...可否PM我?
唔會比地址㗎喇,個度私人住宅,有心幫襯就睇文自已去whatsapp問技師,打電話都可以慳番.
重有whatsapp技師未必即覆, 每句對話有時10分鐘至半小時以上覆!
自從論壇有講,你都唔駛打算約即日㗎喇.

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-20 09:23 發表 查看引用來源

伸手牌是叫你發完整地址比佢,明唔明?
哎呀你最明啦,懶能醒。

引用:
原帖由 hkratos 於 2021-10-20 13:53 發表 查看引用來源

唔會比地址㗎喇,個度私人住宅,有心幫襯就睇文自已去whatsapp問技師,打電話都可以慳番.
重有whatsapp技師未必即覆, 每句對話有時10分鐘至半小時以上覆!
自從論壇有講,你都唔駛打算約即日㗎喇. ...
首先都要有whatsapp先可以聯絡到

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-20 16:54 發表 查看引用來源
首先都要有whatsapp先可以聯絡到
你有冇睇晒呢個post? 我都係自已係本post 搵到足夠資料.

引用:
原帖由 井之頭 於 2021-10-20 00:10 發表 查看引用來源

哎呀你最明啦,懶能醒。
懶能醒好过有人唔能醒。

嘥氣懶神秘哈哈哈哈哈。。。。

今日試完 , 其實都唔係好好啫 , 試左一次夠了 , 下次不了

師兄, 可否pm thanks

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-10-21 20:43 發表 查看引用來源
今日試完 , 其實都唔係好好啫 , 試左一次夠了 , 下次不了
咁師兄試過有邊位技師好,求推介? 細佬骨齡淺,都想多試骨技好技師。

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-10-21 20:43 發表 查看引用來源
同意,主要係年齡同相頭都超出預期,目測有或近50路,相頭如果mk美美有6.5/10,咁佢最多5/10,而且個人覺得美美手骨好D,當然都係人夾人啦,唔試唔知邊個啱自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆