上一頁下一頁
發新話題

長沙灣 電約 雯雯

收藏  |  訂閱
195  84.4k

引用:
原帖由 flat26d 於 2021-10-21 21:18 發表 查看引用來源
同意,主要係年齡同相頭都超出預期,目測有或近50路,相頭如果mk美美有6.5/10,咁佢最多5/10,而且個人覺得美美手骨好D,當然都係人夾人啦,唔試唔知邊個啱自己。 ...
美美邊有50路呀?

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-10-21 20:43 發表 查看引用來源
今日試完 , 其實都唔係好好啫 , 試左一次夠了 , 下次不了
我都想知有邊位D骨技高過或同佢一樣?

Ps. 最好part 2都好過,就算冇但part 1好都ok.

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-22 14:50 發表 查看引用來源

美美邊有50路呀?
我係指雯雯呢

唔講咁多啦 , 費事比人屌 ,  想試未試嘅米試下囉 , 覺得好米再幫襯囉 , 我覺得啱又唔代表一定啱其他人 , 總之我自己就唔喇 , 一次夠 , 香港大把女 , 試到啱自己為止

引用:
原帖由 flat26d 於 2021-10-22 18:49 發表 查看引用來源
我係指雯雯呢
同意 , 雯雯肯定有五十 , 冇都 49

引用:
原帖由 flat26d 於 2021-10-22 02:49 發表 查看引用來源
我係指雯雯呢
我知你指雯雯,但你用老既同后生比較,唔喺好啱。

引用:
原帖由 flat26d 於 2021-10-22 13:18 發表 查看引用來源
同意,主要係年齡同相頭都超出預期,目測有或近50路,相頭如果mk美美有6.5/10,咁佢最多5/10,而且個人覺得美美手骨好D,當然都係人夾人啦,唔試唔知邊個啱自己。 ...
想請教師兄mk靡靡仲有冇係4台或6台登廣告,好像已找不到。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-22 20:58 發表 查看引用來源

我知你指雯雯,但你用老既同后生比較,唔喺好啱。
都明白師兄意思既,只不過係一個整體的比較,當然自己要考慮價錢是否也差不多。🙏

引用:
原帖由 best_jerry 於 2021-10-23 10:22 發表 查看引用來源

想請教師兄mk靡靡仲有冇係4台或6台登廣告,好像已找不到。
有一段時間未搵,真不清楚

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-10-21 20:43 發表 查看引用來源
今日試完 , 其實都唔係好好啫 , 試左一次夠了 , 下次不了
昨日試完,part1真係按時好能痛但真係會鬆咗,今日已冇痛了,
part2真係一次就夠了,個人意見

ps:昨日多咗個幫手,見唔到樣,唔知相頭如何,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆