上一頁下一頁
發新話題

長沙灣 電約 雯雯

收藏  |  訂閱
195  84.4k

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-10 03:46 AM 發表 查看引用來源
純以顏值和身材,咁一定係美美贏晒啦,雯雯就係輸呢2方面。但純Part 1我個人佢高過美美一班,Part 2自動全清。介意相頭嘅可以剔除佢。
多謝解讀

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-10 03:46 AM 發表 查看引用來源
純以顏值和身材,咁一定係美美贏晒啦,雯雯就係輸呢2方面。但純Part 1我個人佢高過美美一班,Part 2自動全清。介意相頭嘅可以剔除佢。
咁我相頭組都係揾返芯芯穩振啲,$700有100分鐘,而且有顏值同身材。而且揼得好亦夾到我。

K 師兄,可以pm芯芯資料俾我?謝謝

已追回師兄早前推介的蕊蕊已知聯絡方法

想問出面邊到PART 2 技術好過佢?

今日打風又去試左

真係好鬼痛

引用:
原帖由 larry66 於 2021-9-17 09:29 發表 查看引用來源
長沙灣
電約雯雯
90分鐘 (實在我超時15分鐘)
呢手骨真喺掂👍🏻同紐文兄推介嗰兩位師傅,鄭中基和新興麗人真喺有分別,上面兩位已經掂,但長沙灣呢位仲掂,但揼骨嘅嘢,好個人感受,所以出返個同大家分享下。
師傅嘅工作室係正常住 ...

👍,謝謝!

[quote]原帖由 leslieyuen 於 2021-10-13 15:20 發表 查看引用來源

現在電約 不回覆 ! 可能太多客

係最近先有幾個報告出,之前根本冇乜人提,閒談間知佢已經係有好多個電話冇接到,90分鐘內總有幾個電話入,佢都有講唔好意思,所以再多時索性唔接聽,更何況近排被人吹到咁衡,搵得佢一定係著重part 1,坊間有佢般手藝嘅唔多,就算有唔係個個肯咁出力做,次次佢背脊都出晒汗架冇揸流攤。
已見6台個廣告出番啦!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-16 17:42 發表 查看引用來源
係最近先有幾個報告出,之前根本冇乜人提,閒談間知佢已經係有好多個電話冇接到,90分鐘內總有幾個電話入,佢都有講唔好意思,所以再多時索性唔接聽,更何況近排被人吹到咁衡,搵得佢一定係著重part 1,坊間有佢般手藝嘅唔多,就算有唔 ...
實力派齋姑使乜賣廣告,做pt2啊!
你去正骨大塲試下,不过成千落楼梗喺去500又pt1..pt2塲啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆