上一頁下一頁
發新話題

長沙灣 電約 雯雯

收藏  |  訂閱
195  84.4k

回覆 1# larry66 的帖子

早幾日去試 part 1真係冇得頂,我由頭叫床叫到尾,佢按D位置全部好 刁鑽專按鬼鼠位,佢全程好落力,見佢都出晒汗,我腰痛按完都好好多鬆晒,part  2都 ok.
沖涼有改善加咗泵。
多謝c兄介紹!

就算佢以後只有part 1 only 都會搵佢.

k師兄,煩請PM我好嗎!謝謝

回覆 103# eytben 的帖子

佢喺6台嘅廣告有番啦,其實可以自己上去睇睇。要有定心理準備,佢係顏值唔高嘅中女,賣點係part 1 按摩手藝,想鬆筋拆骨可以一試。佢話試過有啲客,開門見真人嫌棄佢個樣老喎!

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-10-17 17:20 發表 查看引用來源
佢喺6台嘅廣告有番啦,其實可以自己上去睇睇。要有定心理準備,佢係顏值唔高嘅中女,賣點係part 1 按摩手藝,想鬆筋拆骨可以一試。佢話試過有啲客,開門見真人嫌棄佢個樣老喎! ...
大把呢類人。

[quote]原帖由 井之頭 於 2021-10-18 17:17 發表 查看引用來源

大把呢類人

常聽技師說,我是實力派,不用靠樣貌塭食,也有大把客

引用:
原帖由 BB-X 於 2021-10-17 16:15 發表 查看引用來源
早幾日去試 part 1真係冇得頂,我由頭叫床叫到尾,佢按D位置全部好 刁鑽專按鬼鼠位,佢全程好落力,見佢都出晒汗,我腰痛按完都好好多鬆晒,part  2都 ok.
沖涼有改善加咗泵。
多謝c兄介紹! ...
師兄...求地址...可否PM我?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-10-19 09:31 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 井之頭 於 2021-10-18 17:17 發表 查看引用來源

大把呢類人

常聽技師說,我是實力派,不用靠樣貌塭食,也有大把客 ...
咁又太大口氣,樣四正就可以,又唔係叫g 或以前莞式。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-19 12:36 發表 查看引用來源
師兄...求地址...可否PM我?
去1look1 找長沙灣果頁自然會見到。

引用:
原帖由 井之頭 於 2021-10-18 21:25 發表 查看引用來源

去1look1 找長沙灣果頁自然會見到。
伸手牌是叫你發完整地址比佢,明唔明?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆