長沙灣 電約 雯雯

收藏  |  訂閱
8  84.5k

佢同夏目比邊個痛D?

唔駛PM 喇! 呢個post 有哂所有資料. 我都係自已搵到答案.

技師都話唔想咁掦! Part 1 真係好得

引用:
原帖由 larry66 於 2021-9-17 09:29

如果係要食相頭,身材,唔忍得痛嘅師兄,呢位師傅就唔係太啱你地喇!
但係要追求服務質素嘅師兄,呢位師傅你地唔好錯過!

絕對同意.

其實如果 for part 1 only 我都會繼續搵佢!

我唔係差D,我真係痛苦哋叫,但佢真係好用心咁練同揼.
佢而家係我首選,但係唔知係咪咁好彩可以再約到.
原來佢已揼咗六,七年.其實已有一定熟客.

多謝Ching推介.

就算佢以後只有part 1 only 都會搵佢.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-19 12:36 發表 查看引用來源
師兄...求地址...可否PM我?
唔會比地址㗎喇,個度私人住宅,有心幫襯就睇文自已去whatsapp問技師,打電話都可以慳番.
重有whatsapp技師未必即覆, 每句對話有時10分鐘至半小時以上覆!
自從論壇有講,你都唔駛打算約即日㗎喇.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-20 16:54 發表 查看引用來源
首先都要有whatsapp先可以聯絡到
你有冇睇晒呢個post? 我都係自已係本post 搵到足夠資料.

引用:
原帖由 聞波波 於 2021-10-21 20:43 發表 查看引用來源
今日試完 , 其實都唔係好好啫 , 試左一次夠了 , 下次不了
我都想知有邊位D骨技高過或同佢一樣?

Ps. 最好part 2都好過,就算冇但part 1好都ok.

引用:
原帖由 tml0398 於 2021-11-2 15:37 發表 查看引用來源

part one should be $400-$450,consult bone girl if necessary
出面好多90分鐘$500 或以上.

骨技就未必有咁嘅 level.

前往最後回覆