上一頁下一頁
發新話題

羅湖還有那些按摩場營業

收藏  |  訂閱
52  17.0k

各ching都想北上happy啦。奈何天公不做美。
有排都冇得上呀。

引用:
原帖由 comton36 於 2021-9-23 01:22 發表 查看引用來源
好多FG場都有開,但執笠既都唔少,今年年後亦一齊加左價,350-370.
成4舊港子, 又要博14日, 不如老廟打炮

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-9-24 08:47 發表 查看引用來源

成4舊港子, 又要博14日, 不如老廟打炮
爆疫後,好多場都只提供一次性衫,加多20雞,仲未計時間水腳。
又kb轉fg,除左女比香港後生,真係無乜野贏。

回覆 13# comton36 的帖子

軟硬件都比不上,上去玩係梳乎,唔同香港玩完就走

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-9-26 09:36 發表 查看引用來源
軟硬件都比不上,上去玩係梳乎,唔同香港玩完就走
香港都有好嘅硬件場但軟件就真係同上面冇得比,而且比上面貴好多,感覺上唔太值得

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-9-26 22:36 發表 查看引用來源

香港都有好嘅硬件場但軟件就真係同上面冇得比,而且比上面貴好多,感覺上唔太值得
香港大場都有美容妹,都有年輕北姑,鬆腿30分鐘,油浸禾花雀(不是打飞滋),收188..小費200..

基本都有開啊 普遍升價  基本上都是人民幣400了  冇以前的性格比啦

回覆 11# voking 的帖子

聽小道消息,10月可以局部限制通關,唔知是什麼人可以首先過關。

引用:
原帖由 人格面具 於 2021-9-28 16:07 發表 查看引用來源
基本都有開啊 普遍升價  基本上都是人民幣400了  冇以前的性格比啦
羅湖好多場已經要430,平安唔充卡收470添。。所以性價比低以前好多,370唔係無。。老少少囉

回覆 19# 唯真唯善 的帖子

咩年代丫仲性咩價比丫大陸哈哈哈
去非洲就差唔多哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆