回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
13  24.9k

哎呀... 還未入正題啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-2 11:16 發表 查看引用來源

乖女

有人問過我, 我話同臭豆腐/ 榴槤一樣, 中意食o既人勁中意果陣味,
唔中意o既人打死都唔會想掂, 同意嗎?

btw 我只中意前者, 榴槤唔止味道就連長相我都覺得好核突 ...
What?
榴槤的長相核突?? 🤣

回覆 32# 蛇貴妃 的帖子

哎呀哎呀
妳這樣說話是想要得罪多少人...

(故意不引用的 快點刪了它 不然不知道多少人排著隊要打妳屁股了 )

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-4 11:46 發表 查看引用來源
非常接近 除o左pickle 野之外
甜o既咸o既苦o既辣o既我都食, 唯獨是唔中意酸味
想當年同死鬼妹同居, 三兩日就一大盤cold cut + 芝士+ 紅酒 + 電視機做晚餐, 爽到呢~~
仲有雪茄, 太大支啦, 我怕會食到有性幻想 : ...
嘻嘻嘻看完了

為什麼妳每次說性愛故事 說到最後總會說到吃的

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-4 15:51 發表 查看引用來源

喂,雪茄好平咋喎。幾蚊雞大大碌隊成粒鐘!食唔哂整熄佢下次翻煲,又得。好抵玩。

https://www.swisscuba ...
😡 你不要引導她養成多一個壞習慣了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 07:56 發表 查看引用來源
除此之外就是一種爭勝的心態, 他愈是誇讚以前的其他女奴, 我便愈想用自己的身軀突破她們。
性愛喜好... 我不評論了
就是這種爭強好勝的心態啊 真的要小心才好 不要輕易被人鼓動做錯事

曾經送過給老公的一首歌 也想再給妳送一次

遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
童年便相識 餘下日子多閃幾倍光
誰讓我倒流時光一起親身跟你去分享
能留下印象 閱覽你家中每道牆
拿著你歌書 與你合唱

Love you!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 19:07 發表 查看引用來源

滾動死人啦🥰🥰

射射你
嘻嘻嘻嘻好啊
要不要射在我嘴裡?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-11 09:18 發表 查看引用來源

有人幫我答埋啦

Nonono, 我要中出
............................

好吧 那麼妳用力點 人家也要痛的

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-11 12:01 發表 查看引用來源

有教育熱誠嘅missy,課程應該會設計得比較周全。會鼓勵啲學生從多角度睇每一樣嘢。

譬如,Missy可能會對啲學生咁講:各位同學,交配唔一定次次都咁認真。應該試吓各種交配方式。最好比多啲創意啦,死咕咕唔得㗎嘛!不如等我堂 ...
這工作 BJQ也許有興趣 😝
前提是她不要脾氣太臭 沒等到那一節課就經常對小朋友們動粗 然後被學校開除 🤣🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-22 12:22 發表 查看引用來源
於是我就按照simon 的指示, 擺好他要求受罰的姿勢, 等待第一次的大腿受刑。

結局不用說, 我輸得一敗塗地, 幾乎每一兩鞭打下來, 我的手便要動一次。雖然輸了一次性愛, 但其實我一點也不覺得可惜,
一來是剛剛的兩次 ...
很喜歡這一章 😊 妳對他說的話
SM的樂趣我始終理解不到 但我喜歡的是這番感性

怎麼了 一口氣説出了那麼多埋藏在心底的話 是不是很舒服 😁

前往最後回覆