上一頁下一頁
發新話題

回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
128  24.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-4 15:51 發表 查看引用來源

喂,雪茄好平咋喎。幾蚊雞大大碌隊成粒鐘!食唔哂整熄佢下次翻煲,又得。好抵玩。

https://www.swisscuba ...
😡 你不要引導她養成多一個壞習慣了

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-8 16:54 發表 查看引用來源

聽講做男優嘅條件係保持勃起同埋隨時射到精。唔駛3分鐘就出到嘢嘅男人,反而可能面試成功。

我覺得睇試鏡AV最正嘅地方係,比較容易將自己代入去,幻想自己係被面試嗰個,享受被人操縱嘅樂趣。現實中小弟頗常去面試, ...
都係o既, 聽聞你地睇咸片都係睇o左個開頭然後直接飛到去人地射果一刻
好浪費人地拍攝o既心血啫!
代入去我真係試過, 會幻想自己工作就係in 男優, 每日攞正牌唔停係咁俾人插
晒文呢, 運動型, 黑黑實實, 真係好黑, 當時成日笑 9 佢雖則係著西裝上班o既 大firm 員工,
除o左衫之後話係地盤佬都真係會有人信 講o野又大聲又充滿各種各樣o既性器官
不過好玩得, 唔駛o係佢面前做淑女
重點係身材正到不得了! 去沙灘/ 船河聚會見住佢果排胸肌手臂 muscle 同埋粗壯o既兩條大腿真係有d 濕濕地
兩條大腿中間果舊更加唔駛講啦! 硬o左之後青筋暴現勁惡咁o既樣
"哇吊你老味我係咪發緊夢呀" <-- 呢個係我第一次見到佢全祼o既反應

細細聲講... 齋 sex o黎計o既話, 佢係最完美o既對手...
只可惜啦, 佢一次又一次有意又無意咁, 兜口兜面表明自己一世single 冇所謂囉
話佢唔需要靠人, 心願係力不從心之前砌盡天下o既美女
跟同一個人一齊, 幾靚幾索性格幾好, 佢話自己頂多一年點都會厭,
性愛係要同新鮮o既對手先有味道咁話

回覆 52# 蛇貴妃 的帖子

典型浪子性別!不過享受過都好吖!咁佢係咪最大碌?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-9 09:16 AM 發表 查看引用來源

都係o既, 聽聞你地睇咸片都係睇o左個開頭然後直接飛到去人地射果一刻
好浪費人地拍攝o既心血啫!
代入去我真係試過, 會幻想自己工作就係in 男優, 每日攞正牌唔停係咁俾人插
晒文呢, 運動型, 黑黑實實, 真 ...
原來阿蛇鍾情黑黑實實充滿雄性激素嘅麻甩佬?大王好似又係呢類?

似乎唔少女性都冧呢類型,而且不乏外表斯文嘅靚女。莫非純係同性愛品味有關?美女與野獸配,嗰種...離經叛道確係幾吸引,至少對女性嚟講可能真係咁。或者,如果小弟係女,想搵個粗獷嘅黑人做性奴都唔奇(小弟做女主),哈哈。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-8 07:41 PM 發表 查看引用來源

😡 你不要引導她養成多一個壞習慣了
橫掂都冇得返轉頭,再崩壞多一點點又何妨呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 12:31 PM 發表 查看引用來源
典型浪子性別!不過享受過都好吖!咁佢係咪最大碌?😉
呢類風流狗公通常都有過人之處,大碌係必然。而且因為大碌,所以特別風流。希望冇估錯。

佢哋嘅心態係:碌嘢要物盡其用,務求令天下最多嘅女性受惠。

可惜「好嘢齊分享」嘅理念,女性唔會太理解同欣賞。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 11:36 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 可能最近想當年想太多啦 但係要避免(1)俾人感覺掛住其他人, (2)牽涉到一D 或者會暴露當事人身份o既資料, (3)有d 細節位可能真係已經少少模糊
會儘量貼近事實, 但先講明必要位包括所有人名係會有dd ...
借個貼黎抒發一下.......

呢10年以黎.......真係遇唔到你呢種淫娃.....或者應該話遇唔到一啲奴既女仔.......

其實咁多年黎,自己一直都好鐘意先玩視覺上既衝激,之後先再黎肉體上既刺激。但呢10年出現過既所有對手,真係無一個會做到我想佢做既野,唔好話10成,做到8成我都好開心了......

反而同其他女仔傾,呢啲發展唔到落去既,好多都覺得我既要求好普通。而家開始有啲益壓到一個位,好想.......唔識講......

回覆 57# 04329234 的帖子

咁你想同佢哋點玩法?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 14:54 發表 查看引用來源
咁你想同佢哋點玩法?
例如之前有個大波SP,咁我想佢著得比較貼同性感啲,我可以喺爆房之前,視覺上都好大衝激,咁一入房我會high好多.....但佢又話唔好,露出黎種感覺好怪。咁我叫佢上到房沖完涼換出黎俾我睇,佢又唔OK.....不過至少佢肯跪含!!!!

另一個就死都唔俾我奶西,佢男朋友都唔俾,要佢含佢都唔太OK.....我最鐘意就係企喺度,個女人跪我而前為左含我條野望實我同含緊時侯嗰種征服感......反而埋牙我無咩太大感覺同要求。

回覆 59# 04329234 的帖子

咁又真係慘啲,呢啲好多女仔都肯!不過每個人唔同,所以又有同玩法同風味!睇來師兄都食好多女!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆