上一頁下一頁
發新話題

回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
128  24.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-9 12:24 發表 查看引用來源

原來阿蛇鍾情黑黑實實充滿雄性激素嘅麻甩佬?大王好似又係呢類?

似乎唔少女性都冧呢類型,而且不乏外表斯文嘅靚女。莫非純係同性愛品味有關?美女與野獸配,嗰種...離經叛道確係幾吸引,至少對女性嚟講可能真係咁。或者,如果 ...
大王應該比佢白少少?
點講好呢? 異性相吸? 呢個異性相吸, 應該係果種性別象徵愈明顯, 就愈吸引到異性卦
就正如男人中意女人o既長腿大波, 腿愈長波愈大愈有女性o既女人味, 就愈吸引男性
掉番轉頭諗其實都係一樣, 同離經叛道無關係吧?
除o左係佢果個造型, 好粗暴好心狠手辣咁
玩sm 真係一流, 真係會虐到你死去活來, 你唔明o架啦
做m 最興奮o既就係果種又驚又想要o既矛盾, 明知今次死硬都趴低任人魚肉o既情景
人無完人呀, 講性吸引力, 果位 "simon" 確係排第一, 好坦白咁講...
但係佢果個 "我的志願" 實在令人心寒囉,
床上實力大王都唔弱, 亦好玩得, 雖然曾經有可能都同simon 心態上有d 類似,
但人總係需要時間成長o架, 宜家識諗就足夠, 講對感情態度講責任心羸o左simon 九條街

引用:
原帖由 04329234 於 2021-11-9 15:47 發表 查看引用來源

例如之前有個大波SP,咁我想佢著得比較貼同性感啲,我可以喺爆房之前,視覺上都好大衝激,咁一入房我會high好多.....但佢又話唔好,露出黎種感覺好怪。咁我叫佢上到房沖完涼換出黎俾我睇,佢又唔OK.....不過至少佢肯跪含!!!!

另一 ...
睇到我滿頭問號...
第一個呢, 著得貼身同性感跟露出o黎係兩回事喎, 搵得sp 又收收埋埋咁係咩意思啫?
第二個都差唔多, 口交呢d 咁基本o既o野, 同伴侶唔講, 玩得sp 就係要放o架啦, 呢樣唔要果樣唔得咁仲有咩好玩?
朋友, 你d sp o係邊度搵返o黎o架? 一個又係咁兩個又係咁, 好special 喎

ps. 我認同你最後果兩句, 埋牙其實真係冇咩特別, 只係滿足自己想要舒服o既慾望/ 需求
上床真正好玩o既, 永遠都係口交第一

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 08:20 發表 查看引用來源

睇到我滿頭問號...
第一個呢, 著得貼身同性感跟露出o黎係兩回事喎, 搵得sp 又收收埋埋咁係咩意思啫?
第二個都差唔多, 口交呢d 咁基本o既o野, 同伴侶唔講, 玩得sp 就係要放o架啦, 呢樣唔要果樣唔得咁仲有咩好玩?
...
唔係個個好蛇蛇咁玩得,好多又痕又怕痛!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-10 07:58 發表 查看引用來源
點解咁緊?因為好後生?
我都唔知,好似23,24左右,但我肯定既係,佢男朋友係個有仔女既男人,同老婆離左婚。

引用:
原帖由 [url=tel:04329234]04329234[/url] 於 2021-11-10 09:27 發表 查看引用來源

我都唔知,好似23,24左右,但我肯定既係,佢男朋友係個有仔女既男人,同老婆離左婚。
咁都後生,係咪同男朋友少做,所以比你有機可乘?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 08:20 發表 查看引用來源

睇到我滿頭問號...
...
全部都係當年既forum搵返黎既女仔.....
所以我都好奇怪,點解搵得SP又呢樣唔得嗰樣唔得....

而第一個問題,我只係想爆房前,可以多啲視覺上既享受同衝激。著貼身可能show到線條,著得露就見到好多春光咁解......最重要係衣著都已經令我好想砌佢....

口交既話,我都係比較鐘意我企喺度摸住佢個頭黎要佢跪低我面前含,其他訓喺度,坐底,我都無咩大感覺....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 09:56 AM 發表 查看引用來源
...
除此之外就是一種爭勝的心態, 他愈是誇讚以前的其他女奴, 我便愈想用自己的身軀突破她們
...
阿蛇之前同Alan似乎只係普通男女朋友關係,雖然有做奴嘅基因,但性愛好似冇咩涉及SM成份?

抑或已經開始玩輕度嘅SM,直至遇到Simon再發揚光大?有一樣嘢唔可以否認,Simon係你人生中其中一個轉捩點,甚至可以講係亮點。即使又係一個無哩垃圾嘅賤男,但對你日後嘅影響唔可以講唔深遠。冇佢,你會錯過咗好多嘢。冇佢,你就冇今日。唔知咁樣評價算唔算公道?

故事走到呢度,以回顧心路歷程為主。好睇。希望有更多露骨嘅性愛細節(阿蛇咸故嘅招牌)。尤其係著名嘅「多P事件」,已經失傳(印象中同Simon無關,應該會係「後Simon時代」嘅事件。不妨重播一次)。

反而有興趣知道蛇蛇點樣由純情變咁識享受性愛!😉

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-11-10 10:13 發表 查看引用來源

阿蛇之前同Alan似乎只係普通男女朋友關係,雖然有做奴嘅基因,但性愛好似冇咩涉及SM成份?

抑或已經開始玩輕度嘅SM,直至遇到Simon再發揚光大?有一樣嘢唔可以否認,Simon係你人生中其中一個轉捩點,甚至可以講係亮點。即使又係 ...
其實都o岩o既... 係咪好似有個咁o既講法, 話人生出o黎就等同一張白紙,
最終成為咩o野人, 都係由一點一滴o既經歷塑造出o黎
你過去遇過d 咩人或者事, 都會成為你今日呢一個人o既一個組件
冇佢就冇今日o既我... 係o架, 冇今日o既我, 亦冇今日o既大王
我都好好奇如果真係冇我, 佢去邊度搵個願意成日俾佢sm o既老婆?
會唔會呢一世都只可以靠幻想, 幻想可以有人俾佢打屁股打得咁過癮?

我想講佢o既思維真係好特別囉! 換著第二個真係未必可以接受自己女人有過咁o既過去
但佢好似好開心咁, 會唔會真係因為愛好比較另類, 呢d 過去反而俾佢覺得呢條女咁都可以接受,
應該可以俾佢為所欲為?
我自己亦真係有過呢一個moment, 佢坦白同我講佢以前做過主人, 以後亦都想可以再做主人,
女人俾佢鞭佢會興奮等等之後, 心裡面又 "YEAH" o左一聲
可以俾我揀, 中六合彩或者3T, or 有一個敢SM 我o既男朋友, 我會立即選擇後者

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 12:13 發表 查看引用來源

其實都o岩o既... 係咪好似有個咁o既講法, 話人生出o黎就等同一張白紙,
最終成為咩o野人, 都係由一點一滴o既經歷塑造出o黎
你過去遇過d 咩人或者事, 都會成為你今日呢一個人o既一個組件
冇佢就冇今日o既我... 係o ...
簡直天造地設!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆