上一頁下一頁
發新話題

回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
128  24.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-10 10:26 發表 查看引用來源
反而有興趣知道蛇蛇點樣由純情變咁識享受性愛!😉
享受性愛就不嬲o既啦 只係中意o既玩意唔同o左
又或者可以話, 對何謂sexy o既淫女定義改變
以前覺得女要sexy, 著得少d 緊d 就得, 要淫o既話不外乎都係中意含吹奶啜
後來開始愛上o左女人受虐o既畫面, 覺得痛苦中o既女人先係最靚最動人
想有樣學樣囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 12:20 發表 查看引用來源

享受性愛就不嬲o既啦 只係中意o既玩意唔同o左
又或者可以話, 對何謂sexy o既淫女定義改變
以前覺得女要sexy, 著得少d 緊d 就得, 要淫o既話不外乎都係中意含吹奶啜
後來開始愛上o左女人受虐o既畫面, 覺得痛苦 ...
咁我都明,但係冇理由第一次破處就已經咁淫架,總有個進程架!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-10 12:45 發表 查看引用來源
咁我都明,但係冇理由第一次破處就已經咁淫架,總有個進程架!😉
進程咪就係一次又一次o既享受, 愈o黎愈中意做愛
同埋對自己冇o既一d 身體部位或者機能o既好奇囉

點解咁中意幫男人含, 其實好大程度上係因為對男性射精果一剎那o既反應好著迷
一舊肉 (棒棒) 俾人啜啜啜會好舒服, 舒服o左一段長時間之後忽然射出一灘液體出o黎
覺得佢好得意 呢個係只有俾人口爆先至可以完全感受到男人射精果一下o既爆炸力嘛
搞o野如果唔戴套都或者可以, 無奈現實唔容量次次中出....

p.s. 其實第一次破處果陣並唔係咁淫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 13:41 發表 查看引用來源

進程咪就係一次又一次o既享受, 愈o黎愈中意做愛
同埋對自己冇o既一d 身體部位或者機能o既好奇囉

點解咁中意幫男人含, 其實好大程度上係因為對男性射精果一剎那o既反應好著迷
一舊肉 (棒棒) 俾人啜啜啜會好舒 ...
咁做咗幾多次先幫人含?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-10 13:44 發表 查看引用來源
咁做咗幾多次先幫人含?😉
睇過吓片都知道係必須o架啦   
一兩年之後開始除o左好奇之外有dd 中意卦
然後幾時開始真係享受, 真係好想好想幫人含同埋想吞, 呢個就有d 說不清啦
都係果句, 一次比一次中意卦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 13:53 發表 查看引用來源

然後幾時開始真係享受, 真係好想好想幫人含同埋想吞, 呢個就有d 說不清啦
都係果句, 一次比一次中意卦 ...
係咪淨係幫人含已經會濕?

你真係好厲害架喇,肯去理解,肯去接受仲要肯去享受,好多女人第一步已經抗拒,認為只係有小朋友既方法,不過冇辦法,呢個係香港教育既失敗嚟既
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 13:53 發表 查看引用來源

都係果句, 一次比一次中意卦 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 07:56 發表 查看引用來源
除此之外就是一種爭勝的心態, 他愈是誇讚以前的其他女奴, 我便愈想用自己的身軀突破她們。
性愛喜好... 我不評論了
就是這種爭強好勝的心態啊 真的要小心才好 不要輕易被人鼓動做錯事

曾經送過給老公的一首歌 也想再給妳送一次

遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
童年便相識 餘下日子多閃幾倍光
誰讓我倒流時光一起親身跟你去分享
能留下印象 閱覽你家中每道牆
拿著你歌書 與你合唱

Love you!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-10 14:05 發表 查看引用來源

性愛喜好... 我不評論了
就是這種爭強好勝的心態啊 真的要小心才好 不要輕易被人鼓動做錯事

曾經送過給老公的一首歌 也想再給妳送一次

遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
童年便相識 餘下日子多閃幾倍光
...
師姐好感性,呢首歌我都好喜歡,算係唔係咁hit, 估唔到師姐都識!😊

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-10 14:01 發表 查看引用來源
你真係好厲害架喇,肯去理解,肯去接受仲要肯去享受,好多女人第一步已經抗拒,認為只係有小朋友既方法,不過冇辦法,呢個係香港教育既失敗嚟既 ...
想問一下關香港教育咩事😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆