回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
18  24.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-10-22 01:51 PM 發表 查看引用來源
...不過我承諾會儘快出埋佢!
「盡快出埋佢」呢句話好似有啲似曾熟悉咁。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-20 01:36 PM 發表 查看引用來源
...移除了一個賤男...
小弟對「賤男」二字十分棹忌。唔小心聽到或者諗到,會心虛,甚至對號入座。

如果阿蛇係因為遇人不淑搞到自我作賤,最後得道成奴嘅話,咁,其實都算有一種悲劇嘅色彩。雖然我明你係自願,甚至直頭係愛上咗做奴。

點解呢喂,對女人嚟講,男人不忠可以咁大鑊?

女人期望男人忠誠專一,係完全不切實際。睇得多純愛少女漫畫乎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-2 01:16 PM 發表 查看引用來源...
"嗯, 第一次SM 算是很不錯, 合格吧! 你正式成為我的女奴了。"
"YEAH~"
...
原來阿蛇第一次SM係咁樣玩法。

考牌一次就成功,唔怪之得咁輕佻,yeah個主人都夠膽死?真係一朝得志。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-3 01:43 PM 發表 查看引用來源
我覺得係! 舊肉我會諗到內臟
漲卜卜咁捧住o係手上咬, 好似食人族一樣
長相核突, 氣味核突, 食果陣食相都核突
話時話,小弟印象中嘅口交能手一律係榴槤大好友,而且勁鹹濕,又喜歡吞精。

阿蛇似乎係異數。

鹹香芝士、原味啫仲難頂啦,吖,你又啱喎。

P

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-4 10:23 AM 發表 查看引用來源

哎唷 本宮中意芝士你都記得呀
可能係真, 就係食o野重口味o既女仔普遍o黎講比較容易接受吞精呢個玩意

p.s. 有過一段時間, parmesan 我係成舊揸住咬的
咬一口, 吞一啖紅酒 ...
紅酒芝士確實絕配。如果搭配幾碌幽香嘅雪茄,摸住酒杯底嚟吞雲吐霧,你話爽唔爽呢?

唔好啩,parmesan成舊隊?好勁喎你?莫非SM人都傾向重口味?

有位散餐妹對重口味食物又係非常之熱愛:榴槤、酒、芝士、咖啡、雪茄、鬼佬金華火腿(例如prosciutto,基本上即係ham嘅parmesan,我諗你又係會好啱),鬼佬臘腸(e.g. salami又硬又長,女士們最愛)、各式pickled嘢。我特別留意到佢係堅愛吞精。但SM傾向就完全冇喎。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-4 10:45 AM 發表 查看引用來源
... 躺下來拿著他剛用過的安全套, 在空中搖擺著。 ...
Wow,呢一幕...

雖然娘娘冇特登描述,但我會想像你當時應該係用一種天真嘅表情(兼雙眼放光),欣賞套裡面男人嘅精華。睇下、聞下、玩下。好似品酒咁。慢慢試真啲味道。唔知有冇估錯呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-4 01:46 PM 發表 查看引用來源
非常接近 除o左pickle 野之外
甜o既咸o既苦o既辣o既我都食, 唯獨是唔中意酸味
想當年同死鬼妹同居, 三兩日就一大盤cold cut + 芝士+ 紅酒 + 電視機做晚餐, 爽到呢~~
仲有雪茄, 太大支啦, 我怕會食到有性幻想 : ...
喺阿蛇成奴嘅過程之中,唔知鬼妹有否參與過某種角色?譬如,人生初性高潮,SM啟蒙,等等。

故事往後發展,小弟熱切關注中。

喂,雪茄好平咋喎。幾蚊雞大大碌隊成粒鐘!食唔哂整熄佢下次翻煲,又得。好抵玩。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-5 02:24 PM 發表 查看引用來源

某種角色呀... 聽眾算唔算? 佢知我有, 但本人唔玩咁重口味
想問邊度有幾蚊一支o既雪茄, 唔係假o野呀話?
若然同SM有關,不妨搵鬼妹再出嚟客串吓。

對於雪茄,小弟未買過,亦唔在行。有人請我食。 佢話平嘢嚟啫。我問佢喂幾平先。佢話同煙仔差唔多啦。我啱啱check過,原來比佢呃咗。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-5 02:25 PM 發表 查看引用來源
...
不知道他靈感是不是出自同一個地方, 就是一個系列的成人短片,
女優到某製作公司面試, 負責人要知道她們是否真的能夠承受日後片中的受虐環節, 便即場讓她們脫光, 鞭打五十籐屁股試試
...
原來阿蛇都鍾意睇呢類面試嘅AV?

譬如: 冇SM經驗外型清純嘅素人面試女優,挑戰極度重口味SM情節,又強制全穴又強制吞精,總之極盡屈辱之能事。雖然明知做戲,但仍然令人遐想。遐想完仲會有一種犯罪感。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-6 11:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈冇錯 😝
不過我更中意睇男優面試, 有D好搞笑㗎, 對話果陣講到自己點勁, 唔到三分鐘就出咗🤣
食住零食當笑片咁睇
聽講做男優嘅條件係保持勃起同埋隨時射到精。唔駛3分鐘就出到嘢嘅男人,反而可能面試成功。

我覺得睇試鏡AV最正嘅地方係,比較容易將自己代入去,幻想自己係被面試嗰個,享受被人操縱嘅樂趣。現實中小弟頗常去面試,不過in人多過被人in。例如公司最近請人,一日in半打都試過,可惜麻甩佬為主,絕對係厭惡性工作。

阿蛇可否交代一下Simon外型?加番少少描述,會比較有畫面。

前往最後回覆