回憶 - 成奴之路 (完)

收藏  |  訂閱
18  24.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-9 09:16 AM 發表 查看引用來源

都係o既, 聽聞你地睇咸片都係睇o左個開頭然後直接飛到去人地射果一刻
好浪費人地拍攝o既心血啫!
代入去我真係試過, 會幻想自己工作就係in 男優, 每日攞正牌唔停係咁俾人插
晒文呢, 運動型, 黑黑實實, 真 ...
原來阿蛇鍾情黑黑實實充滿雄性激素嘅麻甩佬?大王好似又係呢類?

似乎唔少女性都冧呢類型,而且不乏外表斯文嘅靚女。莫非純係同性愛品味有關?美女與野獸配,嗰種...離經叛道確係幾吸引,至少對女性嚟講可能真係咁。或者,如果小弟係女,想搵個粗獷嘅黑人做性奴都唔奇(小弟做女主),哈哈。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-8 07:41 PM 發表 查看引用來源

😡 你不要引導她養成多一個壞習慣了
橫掂都冇得返轉頭,再崩壞多一點點又何妨呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 12:31 PM 發表 查看引用來源
典型浪子性別!不過享受過都好吖!咁佢係咪最大碌?😉
呢類風流狗公通常都有過人之處,大碌係必然。而且因為大碌,所以特別風流。希望冇估錯。

佢哋嘅心態係:碌嘢要物盡其用,務求令天下最多嘅女性受惠。

可惜「好嘢齊分享」嘅理念,女性唔會太理解同欣賞。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 09:56 AM 發表 查看引用來源
...
除此之外就是一種爭勝的心態, 他愈是誇讚以前的其他女奴, 我便愈想用自己的身軀突破她們
...
阿蛇之前同Alan似乎只係普通男女朋友關係,雖然有做奴嘅基因,但性愛好似冇咩涉及SM成份?

抑或已經開始玩輕度嘅SM,直至遇到Simon再發揚光大?有一樣嘢唔可以否認,Simon係你人生中其中一個轉捩點,甚至可以講係亮點。即使又係一個無哩垃圾嘅賤男,但對你日後嘅影響唔可以講唔深遠。冇佢,你會錯過咗好多嘢。冇佢,你就冇今日。唔知咁樣評價算唔算公道?

故事走到呢度,以回顧心路歷程為主。好睇。希望有更多露骨嘅性愛細節(阿蛇咸故嘅招牌)。尤其係著名嘅「多P事件」,已經失傳(印象中同Simon無關,應該會係「後Simon時代」嘅事件。不妨重播一次)。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-10 02:13 PM 發表 查看引用來源

可以俾我揀, 中六合彩或者3T, or 有一個敢SM 我o既男朋友, 我會立即選擇後者  ...
小弟諗法同你差唔多:有女重要過有錢好多。阿蛇比較老實,一個SM男人可以抵千金。小弟就貪心好多好多。

不過,如果俾我揀,我會想中咗六合彩(頭獎)先算。有咗錢唔使撈,日日做愛同埋頭玩樂。況且,以你嘅魅力,慌冇男人咩?

我覺得主奴關係呢樣嘢真係好正。講真,我對床上嘅暴力嘢冇太大興趣(被人性虐待有時或者都會幻想下 - 譬如被幾條痴女輪姦)。但主奴呢個概念我覺得真係...征服者終極嘅浪漫(我諗唔到更貼切嘅形容詞)。當男人知道條女自願(留意:自願係好重要)甘心為奴,連條命都可以俾埋你,仲唔係最徹底嘅征服?嗰種"my master owns me"同埋互相嘅信任正正係小弟最嚮往嘅,任何其他嘢(包括性)都冇得比。

我覺得做奴係要主動同自願先正。好似阿蛇咁。而唔係因為滿足男人要求而做。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-11 09:23 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻好啊
要不要射在我嘴裡?
男人答:「唔要。要先中出,再顏射,然後口內清潔,OK?」

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-11 10:40 AM 發表 查看引用來源
香港從來都唔會點教性
如果冇記錯,小弟小六健康教育上過性教育堂,由後生女missy主理(應該啱啱大專畢業,有啲怕醜)。

我記得missy解釋咗男女性徵,有裸男裸女片睇,又講夢遺。小弟硬哂軑。

令人失望嘅係,佢冇學啲AV咁真人講解女性生殖器官嘅構造,亦冇示範點樣完成交配過程。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-11-11 11:24 AM 發表 查看引用來源

吊你仲要示範交配過程?!
係咪想missy 叫你出o黎幫手做俾其他同學睇呀?
不過你自己講o架咋, 係交配唔係做愛, 交配係為o左繁殖係咁多, 你最中意o既顏射果d 畫面應該唔會出現
亦唔會口爆, 吞精更加冇可能, 嘴巴 ...
有教育熱誠嘅missy,課程應該會設計得比較周全。會鼓勵啲學生從多角度睇每一樣嘢。

譬如,Missy可能會對啲學生咁講:各位同學,交配唔一定次次都咁認真。應該試吓各種交配方式。最好比多啲創意啦,死咕咕唔得㗎嘛!不如等我堂上示範「狗仔簫」同「口內射精」,有冇同學仔volunteer?

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-11 11:56 AM 發表 查看引用來源
我估我同你唔同年代太多,我地個時講到呢課男女分開上,女仔仲會有一日全部去哂禮堂聽一堂,男仔完全唔知講咩架
師兄咩年代?

小弟講緊90年代初。男女一齊上堂,睇「身體構造」記錄片時,我記得好多女同學要掩住臉。類似呢類記錄片(都係西片),但當然冇咁多特寫:

https://www.youtube.com/watch?v=n9kYyM2VkbY

前往最後回覆